'HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

'HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'
Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ilk olarak Ak Parti Havza İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve parti yönetimi ile bir araya geldi. Kırcalı ziyarette 31 Yerel seçimlerinde göstermiş oldukları gayret ve çalışmalardan ötürü Kayan ve ekine teşekkür etti. Kırcalı daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve parti yönetimi ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. 

k3-002.jpg

"Belediye başkanlığı ateşten gömlek giymektir"
Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı belediyeciliğin zor bir iş olduğunu belirterek; “Belediye başkanlığı ateşten gömlek giymektir. Belediye Başkanı bir yerleşim yerindeki herkesin sorumluluğunu üzerinde taşıyan kişidir. Sayın Başkanımız siyasi tecrübesi ile bu yükün altından başarı ile kalkacaktır. Bundan sonra hep birlikte halkımıza hizmet için çalışacağız. 5 yıl kısa bir süre ve bu 5 yıla çok hizmeti sığdırmak için elimizden geleni yapacağız. Başkanıma yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

k15.jpg

"Ulaşmadığımız hiç kimse kalmadı"
Havza Belediye Başkanı Özdemir ise Kırcalı ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Güzel ve verimli bir seçim süreci geçirdik.98 mahallemizi ziyaret ettik ve ulaşmadığımız hiç kimse kalmadı. Halkımızın teveccühü ile göreve başladık. Bu teveccüh ve güvene layık olmak için çalışacağız. 40 bin Havzalının hizmeti için bu makamdayız. İnşallah bunu da hep birlikte yapacağız.” dedi. Kırcalı, Özdemir ve Kayan daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlara 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde cumhur ittifakına vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

k1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.