HALK TOPLANTILARI SÜRÜYOR

HALK TOPLANTILARI SÜRÜYOR
Başkan Osman Genç, halk toplantılarına devam ediyor

“Canik Geliştikçe Halkımızın İstekleri De Değişti”

Canik Belediyesi Halk Günleri devam ediyor. Her Salı günü düzenlenen halk toplantılarında Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşlarla bir araya gelerek bir araya geliyor, sorunlara hızlı ve etkin çözüm üretiyor.

Canik Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözüm üretmek anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Canikliler, her konuda taleplerini Başkan Osman Genç'e iletiyor. Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor.

CANİK’TE DEĞİŞEN SADECE MEKANLAR DEĞİL

21. yüzyılın başında belediyecilik tanımının da değiştiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Değişen şartlar ve dünya içerisinde artık belediyecilik tanımı da değişti. Klasik anlamda ifade ettiğimiz yol-kaldırım belediyeciliği dönemi bitti. Yol, kaldırım yapmak tabi ki belediyenin asli görevlerinden ancak 3. Bin yılın başındayız, yeni belediyecilik anlayışında ne kadar istihdam sağladığımız, ilçeye-şehre eğitim, kültür, sanat, spor, ekonomik gelişmişlikte ne kadar yükselttiğimiz önemli. Bu anlamda Canik’te 13 yıldır yakaladığımız başarı, vatandaşlarımızın bizlerden beklenti ve isteklerini de değiştirdi. Eskiden sadece park, yol isteyen vatandaşlarımız şimdi her mahalleye hanım konakları, spor salonları, kültür merkezleri istiyor. Kültürel, sosyal yatırımlar istiyor. Kültür merkezlerimizden, eğitim ve spor tesislerimizden üst düzeyde yararlanıyor ve etkinliklerimize katılıyorlar. Canik’te değişen sadece mekanlar değil. İnsanımızın hayata bakışı da değişti, zenginleşti. Bu bizi mutlu ediyor” dedi.

HALK TOPLANTILARI İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Canik Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Genç,” İlçemiz Canik’te göreve geldiğimiz 2004’ten bu yana halka rağmen değil, halkla birlikte belediyeciliği kendimize ilke edindik. Halk toplantılarımızda, esnaf ziyaretlerimizde, açılış ve programlarımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik, gelmeye de devam ediyoruz. Özellikle her hafta Salı günleri gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarında vatandaşlarımız ilçemizdeki eksiklikleri bizlere iletiyor. Bizler de millete tepeden bakılamayacağının bilinciyle bu mesajların gereğini her zaman yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

13 YILDA CANİK’İN BİRÇOK SORUNUNU HEP BİRLİKTE ÇÖZDÜK

Vatandaş merkezli bir yönetim anlayışıyla hizmet ettiklerini söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” 13 yıldır vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Bu süre zarfında ilçemizde birçok sorunu çözdük. Ötelenen, şehrin arka bahçesi olarak görünen bir ilçeyi şehrimizde, ülkemizde, hatta dünya da bilinen bir marka haline getirdik. Bu süreçte karşılaştığımız zorluklarda çözümü ve çareyi daima milletimizde aradık. Sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir anlayışla projelerimizi gerçekleştirdik. 3 dönemdir vatandaşlarımızın takdiri ve artan sorumluluklarımızla birlikte şehrimizi inşallah hep birlikte güzel yarınlara hazırlayacağız” dedi.

CANİK BELEDİYESİ WATSAPP HATTI; 0505 160 55 90

Canik Belediyesi olarak Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve "444 55 90" 7/24 çağrı hattıyla vatandaşlarla teknoloji üzerinden de sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak birçok noktadan vatandaşlarımız bize ulaşabiliyor. Vatandaşlarımızla sürekli bir araya gelmemizin yanısıra, gerek şahsi, gerekse de belediyemizin facebook, twitter hesapları üzerinden, internet sitemiz üzerinden, 7/24 açık 444 55 90 Canik Belediyesi hattımız üzerinden ve watsapp numaramız 0505 160 55 90 üzerinden vatandaşlarımız bize ulaşıyor." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.