Halk ile el ele hedefimize ulaşıyoruz

Halk ile el ele hedefimize ulaşıyoruz
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, AK Parti Ladik, Kavak, Vezirköprü, Asarcık ve Havza ilçe teşkilatları ve delegeleri ile bir araya geldi.

Yemek sonrası konuşan Göksel, " AK Parti siyaseti, istişare kültürüne dayanan, reformcu, sistemi normalleştiren, gerçekçi, kucaklayacağı ve ilkeli olup, Türkiye’mizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için halkı ile el ele çalışan bir harekettir." dedi.

Bu pazar Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılacak olan AK Parti Samsun 5. Olağan İl Kongresi'nde, AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda İl Başkan Adayı olarak belirlenen Muharrem Göksel, kendisi tarafından Ladik Akdağ Kayak Merkezi'nde organize edilen akşam yemeğinde, Ladik, Vezirköprü, Kavak, Asarcık ve Havza ilçe teşkilatları ve delegeleriyle biraraya geldi.

Gerçekleşen yemeğe ayrıca, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, İlçelerin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe delegeleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.
Yemek sonrası konuşma yapan İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, "AK Parti kardeşlik ruhunu temsil eden bir partidir. AK Parti siyaseti, istişare kültürüne dayanan, reformcu, sistemi normalleştiren, gerçekçi, kucaklayacağı ve ilkeli olup, Türkiye’mizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için halkı ile el ele çalışan bir harekettir. Hep bu anlayışı benimseyerek çalışmalarımızı sürdürdük, inşallah bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Teşkilatımızın değerli üyeleri, her seçim öncesi, yapılacak olan seçimin, önceki seçimlerden daha önemli olduğunu söyledik. Yine bir seçimin daha arifesindeyiz. Yine önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçim sadece Türkiye için değil, bütün İslam dünyası, bütün mazlum milletler, bütün dünya için çok önemli bir seçim olacaktır. Bir anlamda tüm dünyanın gözü bu seçim de olacaktır. İnşallah yine sizlerle birlikte el ele, omuz omuza, gece gündüz demeden çalışarak, aziz milletimizin de desteği ile bu seçimden de başarılı bir şekilde çıkacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.