HALK HATA YAPMAZ

HALK HATA YAPMAZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin başarısının sebebinin, daima millete güvenmesi olduğunu dile getiren Karaaslan, "Halk hata yapmaz. Bugüne kadar hep doğru olanı yaptı. Hiç yanılmadı’’ dedi.

HAVZADA BÜYÜK İLGİ
İlk olarak Ladik ilçesini ziyaret eden Karaaslan teşkilat mensupları ile yaptığı toplantını ardından ilçede esnaf ziyaret gerçekleştirdi. Ardından Ladik Belediyesi düğün salonunda ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Karaaslan, referandum sürecini değerlendirdi. Buradan Havza ilçesine geçe Karaaslan ilk olarak, Havza Ticaret ve Sanayi Odası'nın 'Fırsat Verirsen Kadın Başarır' projesinin açılış törenine katıldı. Ardından muhtarlarla bir araya gelen Karaaslan, daha sonra 'Genç Kürsü' programında gençlere seslendi. Karaaslan Havza'da son olarak Memduhiye mahallesinde düzenlenen coşku dolu mahalle mitingine katıldı. Mitingde Havzalılar Karaaslan'a büyük ilgi gösterdi.

'GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ'
AK Parti'nin başarısının sebebinin, daima millete güvenmesi olduğunu dile getiren Karaaslan, "Halk hata yapmaz. Bugüne kadar hep doğru olanı yaptı. Hiç yanılmadı. Halkın önüne ne zaman sandık gelse demokrasiden yana tercihini gösterdi, sivilleşmeden yana tavır gösterdi. Hep rayına oturttu ülkeyi. Biz inanıyoruz ki sandıktan çok güçlü bir 'Evet' çıkacak. Görünen köy kılavuz istemez. Bunu insanımızın gözünden görüyoruz" dedi.M.Umut BAYRAM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum