HALK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

HALK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Halk Buluşmaları" programı kapsamında Cılar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Zadeleroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantının amacının kamu hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde sunulması ve görevli kamu görevlileriyle vatandaşların bir araya gelmelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın her türlü sorunu ile ilgilenmek ve çözüm üretmek birinci önceliğimizdir. Vatandaşımıza hizmet için buradayız. İlettiğiniz sorunların çözümünün takipçisi olacağız." dedi.

613f0454-25f1-471f-96c5-8eea15577d0b.jpg

Kılıç da sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmek için bu toplantıları gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Amacımız, ilçemizin kalkınmasını sağlamak. İlçemizdeki en ücra köşeye nasıl hizmet götürürüz diyerek hesaplarımızı buna göre yapıyoruz. Eksik olan, talep edilen hangi ihtiyaç varsa ilçemizin gelişmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Sadece üzerimize düşen görevlerle yetinmiyoruz. Bu yükü kaldıracaksak meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ve hemşehrilerimizle çalışacağız." diye konuştu. Zadeleroğlu ve Kılıç, toplantının ardından mahallede incelemelerde bulundu. Programa İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Eren Dede, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Saka, İlçe Sağlık Müdürü Murat Başeskioğlu, İlçe Müftüsü Ömer Ergöl, Tarım ve Orman Müdürü Tuncay Demir ile diğer kurum ve kuruluş müdürleri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.