HÂLÂ KAPALI!

HÂLÂ KAPALI!
Daha önce gündeme getirdiğimiz bina yıkımı sebebiyle yolların kapanması esnafı ve vatandaşları çileden çıkardı

Müthiş bir mağduriyet oluşturan yıkım, çevre sakinlerini de sesten tozdan dolayı canından bezdirdi. Belirtilen binanın yıkımı sırasında oluşan tozu engellemek için Canik Belediyesi'nin su tankeri göndermesi ise akıllarda soru işareti bırakmıştı.


VATANDAŞ ÇARESİZ!
Yıkım sırasında, yeraltı kabloları da zarar gördü. Yoğun şikayetler üzerine görüşlerine başvurduğumuz mahalle sakinleri, internetlerinin olmadığını, araya bayram ve haftasonu tatillerinin girmesi sebebiyle de internetin yapılamayacağını belirttiler. Yıkımı devam eden binanın bulduğu mevkide kabloların zarar görmesi adsl hattına da zarar verdi. Birçok işini online halleden vatandaş ise bu duruma ateş püskürdü. Yetkililerin biran önce görevlerini yerine getirmesini isteyen vatandaşlar çaresiz durumda kaldı.

 

BERLİN DUVARI GİBİ
Vatandaşlar,yolları kullanılamaz hâle getiren yıkımın, yollara koyulan çelik bariyerini de "Berlin Duvarı"na benzettiler. İnşaat alanı ile iş yeri arası güzergâhı olan binanın yıkımı yayalara zorluk çıkarıyor.Gelişen teknoloji ile bina yıkımın bir hayli kolay olduğu devirde yapılan çalışma çağ dışı kaldı. Şikayetleri dinmek bilmeyen çevre sakinlerinin en büyük merağı, bu yol ve gürültü işkencesi ne zaman bitecek? Ve acaba,başka kablolar,borular da zarar görecek mi, soruları oldu. Ahmet Ufuk ERKAN

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum