HÂLÂ İCRAAT YOK

HÂLÂ İCRAAT YOK
SAMSUN Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum sahilindeki kıyı kenar çizgisini ihlâl eden işletmeleri yıkıp, bazılarının ihlâllerine göz yumar görünmesi kamuoyunda rahatsızlık uyandırdı

       Büyükşehir Belediyesi Atakum sahilindeki kıyı kenar çizgisini ihlal eden işletmeleri, kamuya en ufak bir zararı olmayanlarını dahi yıkarken, kamuya ait yola kaçak olarak bina yerleştiren, birbirinden ayrı olan iki binayı kaçak olarak birleştiren ve aralarındaki duvarları açarak faaliyetine devam eden SASA Cafe’yle ilgili onca haber yapmış olmamıza rağmen hâlâdaha en ufak bir işlemin yapılmamış olması akıllara ziyan bir uygulama.

                                                        ÇİFTE STANDART BUNA DENİR

         Büyükşehir Belediyesinin Atakum sahilindeki tüm işletmelerin kıyı kenar çizgisi ile ilgili kaçak kısımlarını yıkıp, bir çok esnafın iflas etmesine rağmen Adem Güney’in işletmekte olduğu ve bir çok konuda kaçak yapılaşmanın hâkim olduğu SASA Cafe’yi yıkmamış olması çifte standart değil de nedir? Kuş Cenneti’nde, Ondokuzmayıs ilçesinin Yörükler beldesinde, bir çok binayı kaçak oldukları gerekçesiyle yıkım kararı alan Büyükşehir Belediyesi’nin Adem Güney’in SASA Cafe’sine neden göz yumduğu anlaşılmadı.

sasa-(23).jpg

                                                                 HER YÖNDEN KAÇAK

     Adem Güney’in işletmekte olduğu SASA Cafe’nin  Bafra istikametine yaptırdığı depo mahiyetindeki bina, gerek kıyı kenar çizgisine taşmış olması, gerekse 634 sayılı kat mülkiyeti kanununa aykırı bir biçimde birbirinden müstakil olarak yapılan iki binayı kaçak olarak birleştirmiş olması ve Belediye’nin buna göz yumması ülkemizdeki adaletsizliklere bir örnek olarak teşkil etmektedir. Bu cifte standart kalkıncaya kadar yayınlarımıza devam edeceğiz.

   sasa-(37).jpg                     

 

  SİYASETÇİLER SASA'DA TOPLANMAKTA

       Kaçak yapılaşmayı ortadan kaldırmakla yükümlü olan Büyükşehir Belediye Başkanı, Vali ve Milletvekillerinin hatta Bakan Çağatay Kılıç’ın dahi zaman zaman SASA’da toplantılar yaptıkları, bu toplantıların SaSA’da yapılma nedeninin  de binadaki kaçak yapılamaya göz yumulması olduğu iddiası SASA’daki toplantılara katılanları da töhmet altında bıraktığı bir gerçek olduğu iddiası kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum