HÂLÂ AK PARTİ ÜYESİ!

HÂLÂ AK PARTİ ÜYESİ!
Yeni kurulacağı ileri sürülen parti ile ismi anılan AK Parti Samsun eski İl Başkanı Av. Adem Güney sahibi olduğu internet haber sitesinden AK Partili Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya "Yalancı" diyerek saldırdı.

İbrahim Sandıkçı ise bütün iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Buna karşılık bu web sitesinin sahibi Güney'in halen AK Parti tarafından disipline verilmemesi çok manidar.

tt55t5t-001.png

YENİ PARTİ İÇİN Mİ SALDIRIYOR?
31 Mart seçimlerinde yaptığı haberleriyle AK Parti yerine bağımsız aday Erhan Usta'ya alenen destek veren web sitesinin sahibi eski AK Parti İl başkanı Adem Güney, hiç durmadan parti içi disipline dahi verilmeden muhalefete devam ediyor. Yaptığı sahte anketlerde Usta'yı seçim öncesi başkan ilan ederek algı operasyonu yapmasına rağmen AK Parti tarafından disipline verilip verilmediği merak konusu olmuştu. Son olarak da Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya 'yalancı' saldırısında bulundu.

manset-006.png

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR...
Abdullah Gül destekli Ali Babacan'ın yeni parti kurma çalışmalarının son aşamaya geldiği biliniyor. Yeni kurulacak olan partinin Samsun'daki teşkilatlanmasını kuracağı isim olarak iddia edilen Adem Güney, AK Partili Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya personel maaşlarını ödemediği iddiasıyla 'yalancı' muamelesi yaptı. Sandıkçı ise hemen kesin bir dille yalanladı. Sandıkçı'' imkanlarımız ölçüsünde 31 marttan itibaren maaşları ödüyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.