HAKKARİ'DEN ACI HABER

HAKKARİ'DEN ACI HABER
GATA'da tedavi gören Yaşar Sönmez de hayatını kaybetti
HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde geçen pazar günü PKK'lı teröristin Durak Jandarma Kontrol Noktasına bomba yüklü araçla düzenlendiği saldırıda ağır yaralanan ve GATA'da tedavi gören 2'si engelli 4 çocuk babası Yaşar Sönmez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 10 askerin şehit olduğu saldırda hayatını kaybeden sivil sayısı ise Sönmez'le birlikte 6'ya yükseldi.
Şemdinli'ye 20 kilomtere mesafede bulunan Durak Jandarma Kontrol Noktasına PKK'lı teröristlerin 5 ton patlayıcı yüklü kamyonetle yaptığı saldırısında, 10 askeri şehit olurken, 5 sivil de hayatını kaybeti. Saldırada 13'ü asker 26 kişi ise yaralandı. 

Yaralılar arasında bulunan ve Yüksekova Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından geçen pazartesi günü ambulans uçakla GATA'ya sevk edilen 34 yaşındaki Yaşar Sönmez de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti. 

Sönmez'in ölümü ile birlikte saldırda hayatını kaybeden sivil sayısı 6'ya yükseldi. Sönmez'in cenazesinin yapılacak işlemlerin ardından ailesine teslim edileceği ve Şemdinli şehir mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.