HAKİM ALTUĞ'DAN İADEİ ZİYARET

HAKİM ALTUĞ'DAN İADEİ ZİYARET
Hakim Altuğ Başkan Kul’u ziyaret etti

Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan Savcılar ve Hâkimler kararnamesi ile Terme Hakimliği görevine atanan Yaşar Altuğ, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a iadei ziyarette bulundu.

Savcılar ve Hâkimler kararnamesi ile Terme Hakimliği görevine atanan Yaşar Altuğ, Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Hakim Altuğ, İlçede görev yapacağı süre içerisinde, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ve halkla uyum içerisinde çalışmalar yürüteceklerini belirterek Belediye Başkanı Şenol Kul’a hizmetlerinde başarılar diledi.

Kendisini ziyarete gelen Hakim Yaşar Altuğ ile bir süre sohbet eden Başkan Şenol Kul, ‘Terme doğal güzellikleriyle yaşanabilir bir şehir. İnşallah önümüzdeki yıllarda yapacak olduğumuz büyük projelerle ilçemizi gerek Samsun ilinde gerekse Türkiye çapında örnek ve model bir kent haline getireceğiz. Görev yaptığınız süre zarfında, ilçemizden memnun kalacağınızdan eminim. Kurumlar arası işbirliğiyle hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.