HAKEM BİTNEL ŞİKAYET EDİLDİ

HAKEM BİTNEL ŞİKAYET EDİLDİ
PTT 1.Lig'in 12'nci haftasında oynanan Göztepe maçında Hakem Deniz Ateş Bitnel'i Kırmızı Beyazlı Camia şikayet etti. Ayrıca Kırmızı Beyazlı Özat oynanan Göztepe maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'e ateş püskürdü.

"HAKEMLERİN SAHADA SAYGISIZ DAVRANMAYA HAKLARI YOK"
Hakem Deniz Ateş Bitnel'in, Kırmızı Beyazlı oyuncu Murat Gürbüzerol'a küfür edip etmediği iddialarını yanıtlayan Özat, "Bu konular futbolcuların dile getireceği konular. Ahmet'e veya Mehmet'e şunu demiş diyemem. Onu oyuncular dile getirecek.Klübümüz yanılmıyorsam, hakem ile ilgili gerekli şikayeti TFF'ye yaptı. Detaylar kendilerine aktarıldı ve şikayeti yaptılar. Bu konular futbolcuların dile getireceği konular. Ahmet'e veya Mehmet'e şunu demiş diyemem. Onu oyuncular dile getirecek. Fakat hakemlerin oyunculara sahada saygısız davranmaya hakları yok. Kardeşim sen bu çocuklar olmasada halı sadaha bile maç yönetemezsin. Bunu sadece maçın hakemi için söylemiyorum. Burada işin tek gerçeği var oda futbolcular. Futbolcular olmasa gazeteciler olmaz, antrenör olmaz, hakemler olmaz, yöneticiler olmaz yani bu işin odak noktası futbolcular. Bizim onları korumamız lazım. Hatalı karar vermiş olabilirsin" dedi.

"PENALTIDA KLÜBELERDE REAKSİYON BİLE OLMADI"
Özat futbolun odak noktasının futbolcular olduğunu belirterek şöyle devam etti: " Bu ülkenin bir gerçeği var Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve diğerleri. Cüneyt Çakır'a bir sorsunlar bakalım nasıl bu kadar başarılı olmuş. Cüneyt yada Fırat acaba saha içerisinde kimseyi aşşağılamışmı. Mutlaka var öyle hakemler. Ben kendi konumumdaki başarılı bir adama sorarım, 'nasıl buraya geldin' diye. Bu kadar iş çıkıyorsa, dedikodu çıkıyorsa bu futbolcular yalan mı söylüyorlar. Bu penaltı verilmeseydi de belki biz Göztepe'ye yenile bilirdik. Neticede futbol 3 oyunlu bir skor. Penaltıyı yaptıran çocuk şaşırtı. Klübelerimizin arası 1 metre eğer penaltılık bir pozisyon olsaydı, klübe fırlardı. En ufak bir kıpırtı bile olmadı. Tribünlerde bile reaksiyon olmadı. Stadyumda hakemden başka kimse inanmadı penaltı olduğuna. Tamam hatalı karar vermiş olabilirsin. Ben bunu geçtim. Belki yarın bizde hatalı karar ile kazanacağız. Fakat futbolcuma veya herhangi bir futbolcuya saha içerisinde saygısız davranmayı kabul etmiyorum. Futbolcu varsa herkes var. Zaten saha içerisinde bir saygısızlık olduğunda atıyorsun. Üstüne birde senmi saygısız davranacaksın. " Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.