Hakan Altıntaş’tan Paralel Uyarı

Hakan Altıntaş’tan Paralel Uyarı
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hakan Altıntaş, "Ülkemizde, oligarşik vesayetçi bir yapı gücünü devletin kendisine sunduğu yasal konumdan almış ve devletin meşru kurumsal ve hiyerarşik yapısına tabi olması gereken...

Yürütme ve yargı organları içerisindeki mensuplarının farklı bir dayanışma içerisine girdikleri ve bu suretle devleti içten içe dönüştürmeyi hedefleyen bir yapılanmanın ayağını oluşturdukları kamuoyunca bilinen ve yaygın düzeyde kabul edilen bir gerçekliktir” dedi.

"7 HAZİRAN TÜRKİYE İÇİN KIRILMA NOKTASIDIR"

Altıntaş, “Türkiye'de devletin içinde kökleşmiş oligarşik vesayetçi bir yapının tasfiye aşamasına geldiğini de belirterek bunun son adımının 7 Haziran seçimleri olduğunu da kaydederek, "Onun için 7 Haziran oligarşik-bürokratik vesayetçi yapının tasfiyesi yönünde de Türkiye'nin atacağı önemli bir adım olarak tarihe geçecektir. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimin Türkiye için bir kırılma noktası olacaktır. 400 milletvekili çıkararak iktidar partisi olacak Ak Partimiz Yeni Türkiyemizin temel taşlarını döşeyecektir.  Misak-ı Milli anlayışıyla milletimiz her seçimde olduğu gibi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde de kökü dışarıda olan oligarşik vesayetçi yapıya karşı tavır alarak, milli bir duruş sergileyecektir." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum