HAK ETTİYSENİZ HELAL OLSUN

Maalesef tüm Samsun çok üzgünüz  başaramadık. Direk çıkmak üzere kurulmuş bu kalite kadro ile olmadı ne diyelim biraz kendi elimizle biraz dış müdahalelerle başarısız olduk bu gerçek. Kimi kime şikayet edelim. Başımızı alıp nerelere gidelim. Başka Samsun'mu  var. Çaresiz Playoff mücadelesine odaklanacağız. İlk ikiden olmadı, playoff tan olacak inşallah diyeceğiz. Başka bir alternatifimiz  kalmadı. 

Şampiyonluk ve düşme durumu olmayan kulüplerin, önüne maalesef geçilemeyen yanlışlarının, ilk iki takımın belirlenmesinde bu kadar etkili olmaları ligimize hiç yakışmadı. Ligi başladığı ciddiyetle bitirmeyip Türk futboluna leke süren takımları Allah'a havale ediyorum. Bu kadar pişkinlik hiçbir sezon olmamıştı. Yazıklar olsun.

Menemenspor, Adanademirspor maçına 3.cü kalecisi Fatih ile çıkıyor. Oyuncuların çoğuda alt yapı ve süre almayan oyuncu ağırlıklı. Bu kadar basitmi bu lig. Önümüz sezon ligler kapatılacak mı ? Artık futbol oynanmayacak mı? Bu kadar pervasızca hareket edebilir mi profesyonel kulüpler. Şampiyon kim olursa olsun bizi ilgilendirmez diyor ama şampiyonluk yarışında kilit maça alt yapı ile çıkıyor. Nasıl önünü alacağız üç maymunu oynarsak. Şahsen benim aklım almıyor. Sonuçta hak ettiyseniz helal olsun.  Hak etmediyseniz gittiğiniz gibi dönersiniz. 

Adana maçında Samsunspor'umuzu  beğendim. Baskılı, bunaltan, agresif,  saldırgan oyun anlayışı, rakibi ilk dakikalarda hataya zorladı. Kısa sürede de maç koptu. Her ne kadar tabelada sonuç 0-2 yazsada gerçekte maçın sonucu en az 0-7 bunu hepimiz gördük. Adana'yı ölçü alıp playoff ta rakipsiziz demiyeceğim tabiki ama diri bir Samsunspor'un mevcut rakiplerini rahat geçeceğini düşünüyorum. Asıl beni korkutan gol kaçırma çıtamızın yüksekliği. Özellikle Yasin, Nadir ve Coreur tam bir bomba. Gol haricinde herşeyi yapabilen bu üçlü playoff larda üzerlerindeki ölü toprağını atmalılar.  Çokda konuşulacak birşey kalmadı. Heyecanla playoff maçlarını bekleyeceğiz. Allah, temiz, lekesiz, pırıl pırıl bir şampiyonluk nasip eder inşallah. Samsunspor'a da bundan başkası yakışmaz yakıştırılamaz.

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR