HAK EDEN FORMAYI ALACAK

HAK EDEN FORMAYI ALACAK
Kadrosuna kattığı yeni oyuncularla fırtına gibi bir transfer dönemi geçiren Yılport Samsunspor'da antrenmanlarda sıkı çalışan ve formayı hak edenler ilk 11'de kendisine yer bulacak. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, forma adaleti ile başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Yeni sezona Balıkesirspor'a karşı galibiyetle başlayıp ardından Kocaelispor deplasmanından eli boş dönen Yılport Samsunspor'da Keçiörengücü maçı hazırlıkları devam ediyor. "Benim için isimler önemli değil. Takım ve sistem önemli" diyen Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "25 oyuncunun hepsi bizim oyuncumuz. Kimin oynadığı kimseyi şaşırtmasın. İyiyse belki hepsi oturur Polat Yaldır oynar. Benim için isimler önemli değil. Takım ve sistem önemli. Oyuncular sistemin içerisine girecek. Biz oyuncuya göre sistem yapmayacağız. Kadroda kim iyiyse, o anda kim formdaysa o oynayacak. Bunu da göstereceğiz” diye konuştu.

manset-2-087.jpg

TFF 1.LİG BU SEZON DAHA ZORLU
Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan Yılport Samsunspor'u geçen seneden daha zorlu bir lig bekliyor. Geçen sezonun lig kurulduğundan beri en hafif lig olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Geçen sezon 4-5 tane takım vardı ve bunların içinden şampiyonluklar belli olacaktı. Ama bu sene hem düşenler şampiyonluğa oynuyor hem de çıkanların 3’ü de şampiyonluğa oynuyor. Onun için bu sene daha zor bir lig olacak. 36 takım da olsa şampiyonluk adayı 10 tane takım var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.