HACILARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

HACILARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ
Başkan Tok, Hacıları Evlerinde Ziyaret Ediyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ediyor.  Ziyarette Başkan Tok, Hacılara Kabe örtüsü ile kaplı Kuran-ı Kerim hediye ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  İlkadım İlçesi’nden kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirenleri tek-tek ziyaret ediyor. 

TOK HACILARIN ANILARI DİNLEDİ

Hacdan dönen hacıların evlerine konuk olarak, 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Başkan Tok,  ziyaretlerde ev sakinlerinin yakın ilgiyle karşılaştı. Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Tok, kendisinin de hac görevini yerine getirdiği dönemde yaşadıklarını paylaştı.

 

HER YIL YENİDEN HACCI YAŞIYORUZ

Bir önceki belediye başkanlığı döneminden itibaren her yıl hacıları evlerinde ziyaret ettiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan  Tok, "Hacılarımızla bir araya gelip, orada yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyoruz."  dedi.

Ziyaretler, ikramlar eşliğinde sohbet ile devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.