Haber turu

Ceza
*İngiltere"de çocuk istismarlarındaki artış yetkilileri yeni önlemler almaya zorlamış. Çocuk tecavüzcüleri bundan böyle cezalarını çektikten sonra kısırlaştırılıp salıverileceklermiş.
-Kısırlaştırmak yetmez, kökünden kopartmak lazım…

İki başlı bebek
*Bangladeş"te bir anne,  iki kafası bulunan bir bebek dünyaya getirmiş. Doğumun gerçekleştiği Hastane önünde bebeği görmek isteyen kalabalık fazlalaşınca yetkililer iki başlı bebeği başka bir hastaneye taşımak zorunda kalmışlar.
-İki başlı bebek garip bir doğum, peki onu seyre gelenler?

Rezalet
*19.Aliağa Uluslar arası Barış ve Hoşgörü festivalinde sahne alan İbrahim Tatlıses ve kız arkadaşına konser alanına rahat gidebilmesi için Ambulans tahsis edilmiş. Millet trafik karmaşasında sıkıntı çekerken her sözünde halk çocuğuyum diyen türkücü ve kız arkadaşı ayrıcalıklı kılınmış.
-Ambulans tahsisini akıl eden, aklıevvelleri kutlamak lazım…

Boşanma nedeni
*Yargıtay 2.Hukuk Dairesi üyesi Ömer Uğur Gençkan,  “Boşanma, Tazminat ve Nafaka Hukuku” adlı kitabında Yargıtay"ın hangi davranışları boşanma gerekçesi saydığını madde, madde sıralamış.
İşte 45 popüler boşanma nedeninden en ilginç olanları; Eşle alay etmek, tükürmek, küçümsemek, yurt dışına giderken yanında götürmemek, beden temizliğine önem vermemek…
-İlginç değil mi? İZZET KÖKSAL

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR