GÜZELLEME

Yılport Samsunspor, mehter takımı gibi bile değil. Mehter takımı en azından 3 ileri bir geri gidiyor. Yılport Samsunspor'un ne yaptığı hiç belli değil..

Beraberlik çok, galibiyet serisi yok, futbol yok, sistem yok, olgunlaşmış bir atak yok, korner ve duran top organizasyonu yok, velhasıl yok oğlu yok...

Sezon öncesi tam hazır olmadan TFF 1.Lig'e devam eden takımlar bile bizden daha iyi futbol oynuyor. Yabancı futbolcusu olmadan lige devam eden takımlar bile bizden iyi futbol oynuyor. Tahtası kapalı, parasız  pulsuz lige devam eden takımlar bile bizden daha iyi  futbol oynuyor ve mücadele ediyorlar.

Yani şu pandemi liginde bile zorlanıyoruz. Bursaspor maçını biraz İstanbulspor maçına benzettim. Yine top bizde iken bireysel hatalardan topu kaptırıp golü yedik. Bursaspor'lu futbolcu topu üstümüze üstümüze  sürüyor ve bizimkileri geri çekile çekile ceza sahasına hapsediyor ve ceza sahasındaki Bursalı oyuncuya topu rahat bir şekilde veriyor o da önüne alıyor dönüyor ve göstere göstere golünü atıyor ve bizim defanstan  hiç müdahale yok..

Ya kardeşim! Rakibe neden erkenden müdahale etmiyorsun, neden basmıyorsun? Yazık be en küçüğünüz 26 yaşında ve hepiniz tecrübelisiniz. Bu çoçuklar size iyi bir ders verdi. Bir de 13 hafta oldu ERTUĞRUL  HOCAMIZIN AŞI DENEMELERİ hala devam ediyor... 

Hocam tamam covid ve sakatlıklar seni zorluyor da olmayan arkadaşlarımızdan bir oturmuş kadro yapamadın... Her hafta değişik denemelerin var. Taktığına takıyorsun, lütfen şu Enes'i bir oynat, altyapıdan oyunculara şans ver ki bu tecrübeli oyuncular papucun pahalı olduğunu anlasınlar.

Ertuğrul hocam böyle şımarıklık ve lakayitlik olmaz. Acil önlemler alman lazım. Bursasporlu futbolcular
yanlış attıkları pasa bile tepki veriyor. Bizim futbolcular gol yiyor umurlarında değil...

ERTUĞRUL HOCAM İSTATİSTİKLERE PUAN VERMİYORLAR. GOL ATANA PUAN VAR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR