'GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ'

'GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı diledi.

Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçimlerinde Canik Belediye Başkanı seçilen İbrahim Sandıkçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sandıkçı'yı başkan seçilmesinden dolayı tebrik eden Köktaş, yeni görevinde başarı dileğinde de bulundu. Gayelerinin Canik ve Samsun'a hizmet etmek olduğunu belirten Sandıkçı da, her alanda hayata geçirecekleri projelerle mutlu bir Canik hedeflediklerini söyledi.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ
Yerel bir yönetim olarak bir yandan Canik'in ihtiyaçlarını giderirken, şehrin gelişimine de katkı vermeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Sandıkçı, "Bu şehir bizim. Şehrimizi daha da güzelleştirme ve daha ileriye taşıma noktasında AK Parti belediyeciliğini en iyi şekilde ilçemizde uygulayacağız. Sayın Milletvekillerimizle ve bu şehrin dinamikleriyle beraber el ele vererek güzel işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.

hhhhhhhh-001.png

DESTEK VERECEĞİZ
Başkan Sandıkçı'nın Canik'te güzel işler yapacağına inandığını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş da, "31 Mart yerel seçimlerin ardından göreve seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar diliyoruz. İlçelerimizde altyapı, imar, park, bahçe, sosyal tesis ihtiyaçlarının birçoğu karşılandı. Bundan sonra AK Parti'yi, AK Parti yapan değerlere sahip çıkarak hizmet belediyeciliğinin yanında, gönül belediyeciliğini ön planda tutarak, insana değer veren belediyeciliği ortaya koymaktır. Başkanlarımız her zaman olduğu gibi mutluluğunda, üzüntüsünde, kederinde halkın yanında olan yönetim anlayışını daha ön plana çıkararak hizmetlerine devam etmenin gayreti içinde olacaktır. Bizlere düşen görevler, sorumluluklar ne ise onları da tarafımıza ileterek, onların önünü açmak, insanlarımızı mutlu ve memnun edecek hizmet ve yatırımlarımı yapmak üzere desteklerimize her zaman olduğu gibi devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.