GÜZEL GÜNLER İNAN YAKINDA!

GÜZEL GÜNLER İNAN YAKINDA!
Yılport Samsunspor dün akşam evinde ağırladığı Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3 golle geçti.

Yağmurlu bir Samsun akşamında taraftarıyla kenetlenerek mücadele azmi ve hırsını sahaya tam anlamıyla yansıtarak izleyen herkese ‘’işte armasında Atatürk’ü taşıyan o takımın ruhu’’ dedirten İsmet Taşdemir’in talebeleri Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3-1 gibi farklı skorla yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

KOMİSERLERE ÇİÇEK VERİLDİ
Yılport Samsunspor Başkanvekili Tahsin Raci Kosif, maçta görevli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcıları Derya Savaş ve Işık Kaya, Saha Komiseri Destegül Değer ve Özel Güvenlik Görevlisi Özlem Ulusoy Göngör’e çiçek verdi. 

img_15519071030.jpg

SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU
Maç öncesi her iki takım da geçtiğimiz gün Antalyaspor deplasmanından dönerken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarları için saygı duruşunda bulundular. Bazı Yılport Samsunsporlu taraftarlarda Ankaragücü atkısı açtı.

img_15519071054.jpg

MAÇIN YILDIZI YİNE İLYAS KUBİLAY!
Yılport Samsunpor’un yıldız futbolcusu İlyas Kubilay Yavuz, yine maça damgasını vurarak hem kendisinin hem takımının formunu devam ettirdi. İlyas Kubilay Yavuz bir gol ve bir asist yaparak şampiyonluğa ne kadar inandığını tüm Samsunsporlulara gösterdi. 50’nci dakikada İlyas Kubilay Yavuz’un ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Nuri’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Asistinden sonra 58’inci dakikada Okan’ın pasıyla buluşan İlyas Kubilay Yavuz, ceza sahası dışından kaleye çektiği şut ağlarla buluştu.

img_15519071043.jpg

BAHATTİN PENALTI KAÇIRDI
Uzun süre golsüz geçirdiği maçların ardında geçen haftalarda gol atarak ‘’suskun golcü geri döndü’’ dedirten Bahaattin Köse yine şanssızlığının kurbanı oldu. 90+3’üncü dakikada Erkan’ın eline çarpan topu hakem Hasan Avcı penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bahattin’in vuruşunda top üstten auta çıktı.

img_15519071042.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.