"GÜREŞÇİMİZ DAĞLI İLE GURUR DÜYÜYORUZ"

"GÜREŞÇİMİZ DAĞLI  İLE  GURUR DÜYÜYORUZ"
Bafra Kaymakam Halis Arslan,” Yalova'da düzenlenen Genç Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında ...

Samsun ilimizi temsil eden  güreşçimiz  12 sporcu arasında  Türkiye 2’ncisi oldu ve aldığı başarılı ödülle birlikte ilçeye dönen Gül Kezban Dağlı ile gurur  duyuyoruz ”dedi.

'TABİ Kİ 1’NCİLİKLE DÖNMEK İSTERDİM'
Kaymakam Halis Arslan’ a açıklamada bulunan Gül Kezban Dağlı,” İlkokuldan beri  güreşe  karşı bir ilgim vardı. O zamanlar benim gibi güreşle uğraşan bayan sayısı çok azdı. Ama ben azmettim ve bunu başaracağım diyerek çalışmalarımı hiç kesmeyerek  antrenmanlarımı yaptım. Bafra Güreş İhtisas Spor kulübünün bana çok faydası oldu. Öğrenmem gereken ne varsa burada hepsini öğrendim ve turnuvalara öyle hazırlandım. Tabii ki 1’ncilikle dönmek isterdim ama sağ ayağımın diz bölümünde sakatlık olduğundan dolayı 2’nci oldum. Bir daki sefere ise 1. ciliği kimseye kaptırmadan Bafra’ya öyle döneceğim. Şuanda İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde 25 bayan güreşçiye ders veriyorum. Onları da benim gibi başarılı ve azimli bir hale getireceğim. Alınack olan ödüllerle bu sevinci hep beraber yaşayacağız. Tabii ki siz gibi değerli  Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Spor dallarından hiçbirini ayırt etmeden bizlerin yanların da oluyorsunuz. Bu bizim antrenmanlarımıza ve çalışmalarımıza bir hız kazandırıyor. Desteklerinizle Bafra değil Samsun ilimizin ismini en güzel şekliyle duyurmaya çalışacağız” diye konuştu.

‘ÖDÜLLENDİRMEDEN GEÇEMEYECEĞİM’
Böyle bir başarıyı Bafra’ya getiren Gül Kezban Dağlı’yı tebrik eden Kaymakam Halis Arslan ,”Böyle bir ödülü kazanıp ilçemize getirmesi bizleri oldukça sevindirdi. Yalova’da yapılan bayan serbestte güreşte 72 kiloda 12 il arasından Türkiye 2’ncisi olmuştur. Milli kampa katılacak olan bu sporcumuzu ödüllendirmeden geçemeyeceğim. Ödül olarak ise çeyrek altınla ödüllendirmek istiyorum. Çocukluğundan beri yaptığı çalışmalarla buralara kadar gelmişsin daha ileriye ve daha güzel başarılar elde etmeni diliyorum “dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.