GÜREŞÇİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

GÜREŞÇİLERDEN ANLAMLI ZİYARET
Samsun'da düzenlenen Yıldızlar Serbest Stil Güreş İl Birinciliği müsabakalarından madalya kazanan güreşçiler Havza Kaymakamı Alper Tanrısever'i ziyaret etti.

"SPOR KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR"
5 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük alarak madalya kazanan güreşçiler, Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ve okul müdürlerini de ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Ziyarette güreş takımı ve gençlere yönelik açılan kurslar hakkında bilgi veren Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, "İlçemizde Müdürlüğümüz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile farklı branşlarda spor kurslarımız devam ediyor. Amacımız spora yetenekli gençlerimize destek olurken bir taraftan da gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak." dedi.


"FAYDALI BİREYLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ise "Şu ana 60 kadar güreşçimiz kurslarımıza devam ediyor. Şu an başlattığımız bir çalışma ile özellikle aile yapısı düzensiz çocuklarımızı spora yönlendirerek onları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek adına spor kurslarına başlatıyoruz." diye konuştu.

"ALIŞKANLIĞI GENÇLERİMİZE EDİNDİRMELİYİZ"
Kaymakam Tanrısever de "Spor, gençlerimizin yetişmesinde ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasında çok büyük etken. Spor yapan öğrencilerimiz aynı zamanda derslerinde de başarı göstermekte. Bunun da nedeni disiplinli çalışma. Bu alışkanlığı tüm gençlerimize edindirmeliyiz." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.