Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

GÜNEŞİ GÖRMEK

GÜNEŞİ GÖRMEK


Dünyanın her yerinde, taraftarların teknik direktörlerini istifaya çağırması gayet normaldir. Normal olmayan ise teknik direktörlerin maçtan sonra tirbüne gelip taraftarlarla tartışmasıdır. 16 haftalık süreçte kazandığımız 4 maçta sayın hocam kendisine sevap çıkartıyorsa, benim hatırladığım ; kaybettiğimiz A.Demir - Karşıyaka ve berabere kaldığımız Altınordu - Elazığ - Adana spor maçlarında da günah çıkarması gerekir sanırım...

 

Sayın hocam ilk yarının son maçını evinde oynamasına rağmen, Altınordu maçında sahaya iki forvetle çıktı ama sistem gereği 90 dakika tek forvetle oynadı .Bunu hala anlamış değilim,tamam madem sistem gereği tek forvet oynayacaksın o zaman ikinic forvetini Adiloviçin arkasında oynat, Alperen gibi adamı forvet arkası oynatacağın yerde açıkta oynatırsan, Safa gibi ortadan dikine oynayan bir topçuyu da açığa koyarsan, hem bu iki genci öldürür futboldan soğutur hemde Adiloviç gibi bir golcünün yok olmasına göz yumarsın...!

 

Sayın Aziz YILDIRIM, Recep Niyaz'ın Samsun spordaki maçlarını izlerse sanırım bu topçuyu bir daha tesislerine sokmaz sanırım..Bu topçuyu eski başkan Emin KAR nasıl veya kimin tavsiyesiyle aldı çok merak ediyorum. Doğan denen bir gencimiz var,kardeşim ayakların yere değsin,senin gibi bir genç bu takımda yer buluyorsa, kendini her hafta geliştirmen ve değiştirmen gerekli, eğer taraftar daha maçın 20 - 25 dakikasında ''' Doğan dışarı '' diye bağırıyorsa ayağa kalk ve silkelen. Bu kulüpte ne gençler kaybolup gitti bir bilsen. Maçın orta hakemi vermediği bir penaltıyla 2 - 1 bitecek olan maçın 1 -1 bitmesine neden oldu...!

Sayın Erkut başkanın devre arasında kulüp içinde ince eleyip sık dokuyacağından eminim.Futbol şube sorumluluğuna getirilen sayın Coşkun ZEREN'le ve Samsun sporun geleceği için çok büyük bir adım atıp alt yapıya getirilen Mehmet Ali ÇINAR hocama başarılar dilerim. Gerçekten, geleceğimize imza atacak olan bu iki isim. Değerlerimize değer vermeyi öğrenirsek güneşi görmeye başlarız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR