"GÜNDEME GETİRMEK DURUMUNDA KALDIK"

"GÜNDEME GETİRMEK DURUMUNDA KALDIK"
Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, sezon başından bu yana kırmızı-beyazlı ekibin aleyhine yapılan hakem hatalarını tesislerde düzenlenen basın toplantısında sinevizyon ekranında gösterdi.

Sinevizyon eşliğinde hakem hatalarını gösteren Mustafa Aztopal, “Bizim genel tutum ile ilgili sıkıntımız var. Bu hakem hatalarının yüzde 80’i Samsunspor aleyhine oluyorsa burada genel bir tutum var. Burada isim göstermekten ziyade olguya parmak basmak için bunu gündeme getirmek durumunda kaldık. Genel olarak penaltı sayılarına baktığınız zaman rakiplerimizle olan aradaki fark ortaya çıkar. Şampiyonluğa oynayan Samsunspor şu ana kadar 2 penaltı atıyorsa ‘genel tutum ile ilgili bir sıkıntı var’ demektir.

aztopal.JPG

Amed Sportif Faaliyetleri maçından sonra bize haksızlık yapıldığını fark ettiğimiz zaman MHK’ye başvurduğumuzda o müsabakanın hakemi 6 hafta görev almadı. Ferhan Kestanlıoğlu’da Kastamonuspor maçından sonra da maç yönetemedi. Ondan sonraki süreci bilemiyorum. Bazı maçlarda bazı hakemler psikolojik olarak etkilenebilirler. Taraftardan etkilenir, futbolculardan etkilenir, camiadan etkilenebilir fakat etkileniyorlarsa bile hepsi aleyhimize etkileniyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.