Günaydın MHP'den aday adaylığını açıkladı

Günaydın MHP'den aday adaylığını açıkladı
Kamu ve Özel Hastanelerde Başhekimlik görevinde bulunan Dr. Ferhat Günaydın, gazeteci ve internet haberciliği yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek MHP'den Samsun Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

YEREL SEÇİMDE İKİNCİ OLMUŞTU

2014 yerel seçimlerinde MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimi ikinci sırada bitiren Dr. Ferhat Günaydın Yafeya Otel'de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında MHP Samsun Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Ülkede eğitimden adalete bir çok alanda sorunlar ile boğuşulduğunu belirten Günaydın, "Paralel devlet var diye ortalığı ayağa kaldıran hükümet asıl Güneydoğu'da var olan kendilerince kaymakam, vali atayan gerçek paralel devleti görmezden gelmesi, ülke için gelecek nesillerimiz için büyük bir sorun teşkil ediyor. Ben de bu sorunu ve yapacağı tahribatı önceden gördüğüm için var olan sorunun ortadan kalkması için herşeyimi ortaya koyarak aday adaylığımı MHP'den yana açıklıyorum." dedi. 

"OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Aday listeleri kesinleştikten sonra aday olanların ya da olamayanların her şekilde halkın mutluluğu için uğraşacaklarını belirten Günaydın, "Şuan toplamda 30 civarında aday adayı var. Aday listeleri kesinleştikten sonra aday olsun ya da olmasın halkımızın mutlu olması için omuz omuza mücadele edeceğine ve teveccüh göreceğine inanıyorum. Allah nasip ederse, Samsun'da yaşayan vatandaşlarımız bize bu görevi layık görürse, parlamentoda hükümetin imkanlarından istifade etme noktasında yatırım, istihdam ve işsizlik gibi sıkıntıların çözülmesine yönelik bütün imkanlardan istifade etmesi için gereken gayreti göstereceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu. Ferhat Günaydın bugün saat 14:00'de MHP İl Başkanlığı Binası'nda basın açıklaması yaparak aday adaylığını resmen açıklayacak.
ONUR EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum