GÜNAYDIN

Maçtan önce yaptığım programda biz bu maçı rahat alacağız diye konuştum.

Niye derseniz; maç öncesi Yüksel Yıldırım başkanımızın duygusal konuşmasının etkili olacağına kanaat getirdiğim için. Ve Yılport Samsunspor, Balıkesirspor maçına son haftaların çıkacak en iyi 11 ile çıktı.  

Sevgili sporeverler, maça iyi başladık sağlı sollu ataklar, top devamlı bizde atak üstüne atak yapıyoruz. Rakibe devamlı pres  yapıyoruz  ve  maç devamlı 3. bölgede oynanıyor.  

Samsunspor ismi ve markası rakip takım üzerinde bir etki yapmış gözüküyor. Ve maçı izlerken bu maçı inananların kazanacağı belli olmuştu. Ayrıca  bu maça damga vuran benim çok beğendiğim maçın her anını yaşayan koşan mücadele eden savaşan Nadir Çiftçi'nin 19. dk attığı golle  1-0 öne geçtik ama Nadir sana o gol sevinci hiç yakışmadı.

Niye dersen; daha önce İlyas Kubilay o hareketi yapmıştı ve taraftardan özür dilemek zorunda kalmıştı. Kardeşim, taraftarı karşınıza almayın. Yılport Samsunspor taraftarı kimseye benzemez. Fedakar, cefakardır ve o ayakkabıları size ters giydirir...

Balıkesir takımı maçın ilk 45 dkası itibarıyla hiç etkili olamadı ve  1-0 galibiyetle soyunma  odasına gittik. İkinci yarı yine benim olmazsa  olmazım milletin eleştirdiği benim sahip çıktığım ve futboluna güvendiğim  Nadir Çiftçi'nin attığı golle 2-0 öne geçtik.

İkinci yarı devam ederken kalemize gelen ilk topu Nurullah Aslan çıkartamadı ve golü yedik. Nurullah kardeşim, bu pozisyonlarda biraz daha  dikkatli olman lazım. 

Yorulan Gökhan Alsan'ın  yerine Oğuz Gürbulak oyuna girdi, eyvah dedim bu hiç olmadı, bu adam koşup mücadele etmiyor nasıl katkı sağlayacak derken bu sefer hoca Burak Çalık'ın yerine Edwin Gyasi'yi oyuna ald, rakip bu sefer üstümüze tam manası ile gelmeye başladı.

Yakaladığımız kontratakta maçın iyisi Erhan Kartal'ın arka direğe ortasında Vukan Saviçeviç'in attığı golle rahatladık ve maç 3-1 lehimize sonuçlandı.

Sevgili Nadir Çiftçi kardeşim, benden sana tavsiye; gaza gelme işini yap. Bu şehir ne golcüler gördü. Tanju Çolak, Cenk İşler, Uğur Dağdelen ve Serkan Aykut... Onun için yaptığın hareket sana yakışmadı.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR