GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
AK Parti Samsun İl Danışma Meclisi Toplandı. Göksel, "AK Parti'yi iktidar yapmak için mücadele ettik, sonuç olarak amacımıza ulaştık" dedi.

SAMSUN'DA YÜKSEK OY ORANI
AK Parti Samsun İl Danışma Meclisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. AK Parti'nin Samsun'da almış olduğu yüzde 63,5 oy oranının Samsun'da şimdiye kadarki milletvekili seçimlerinde en yüksek oy oranı olduğu söylendi.

BÜYÜK EMEK SARFEDİLDİ
İll Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "
Birlik ve beraberliğimizin sonucunda, AK Parti İktidarı ve Samsun’daki rekor oy oranımız olmuştur. Elbette sadece teşkilatlarımız ya da SKM yönetimimiz değil, önceki dönem yöneticilerimizin de bu başarıda büyük emeği vardır.'dedi.

SAMSUNUN MESELELERİ
Göksel, "AK Parti iktidarı, halkımızın yüksek feraseti sonrasında gerçekleşti. Seçimin ardından iki kişiden birinin oyunu aldık ve halkımız bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bizim işimiz daha yeni başlıyor. Şimdi sırada memleket meseleleri var, Samsun’un meseleleri var. Samsun'a katma değer kazandıracak çalışmalara yoğunlaşacağız" ifadesinde bulundu.

BAYIR BUCAK TÜRKMENLERİ
Bayır Bucak Türkmenlerini de unutmayan Göksel, " Bayırbucak’ta DAEŞ tehdidi bulunmamaktadır. DAEŞ’e operasyon yapılıyor diye kardeşlerimizin bulunduğu köylere saldırmak kasıtlı ve yanlıştır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti, gerekli önlemleri alacaktır. Rus uçağının düşürülmesi, angajman kuralları içerisinde olduğu için, Türkiye’nin bir ihlali yada yanlış bir hareketi söz konusu olmamıştır."dedi. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.