GÜMÜŞDAĞ,’HAKEMİ GEÇEMEDİK’

GÜMÜŞDAĞ,’HAKEMİ GEÇEMEDİK’
Deplasmanda Güzelorduspor’a 3-2 mağlup olan Temespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, “İyi oynadığımız bir maçta maçımızı yöneten orta hakem Efe Tanrıverdi’nin vermiş olduğu yanlı kararları nedeni ile mağlup olduk ”dedi.

‘TÜRK  FUTBOLU BİR ADIM İLERLEMEZ’  
Güzelorduspor karşısında üstün bir oyun sergilediklerini belirten sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu  Güven Gümüşdağ, ”Her iki yarıda rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik . Maçımızı yöneten  orta  hakem Efe Tanrıverdi Güzelorduspor korudu ve mağlup olduk. Böyle bir  zihniyet anlayışı ile maçları yöneten hakemle  Türk  futbolu bir adım ilerlemez  bu arada  90 dakika boyunca iyi mücadele eden futbolcularımı kutluyorum ”diye  konuştu

‘ÇAKIR DIŞINDA EKSİK OYUNCUMUZ YOK’
Bartınspor  maçının  hazırlıklarına  Çarşamba gününden itibaren başlayacaklarını ifade eden Temespor’un  Teknik Sorumlusu  Güven Gümüşdağ, " Hafta sonunda kadar yapacağımız hazırlıklar  ile rakibimizin karşısına çıkacağız  Güzelorduspor maçında cezalı duruma düşen Mert Çakır dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor  ve  lig sonuna kadar oynayacağımız tüm  maçlarımıza final gözü ile bakıyoruz “şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.