GÜMÜŞDAĞ 'BAFRASPOR'U KUTLUYORUM'

GÜMÜŞDAĞ 'BAFRASPOR'U KUTLUYORUM'
1930 Bafraspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Termespor'un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,"Rakibimiz karşımızda iyi mücadele ettikleri için kutluyorum"dedi.

'BU MAÇ ARTIK GERİDE KALDI'
Her iki yarıda 1930 Bafraspor karşısında üstün bir oyun sergileyemediklerini dile getiren Termespor'un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ;"Rakibimizin karşısında hem biz  hemde maçımızı yöneten hakemlerın yanı sırada stadın zemini kötüydü. Buna rağmen maçın son dakikasına kadar mücadele ettik. Fakat olmadı mağlup olduk.Rakibimizin futbolcularını bizim karşımızda iyi bir güzel oyun sergiledikler kutluyorum.Bu maç artık geride kaldı.Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz"diye konuştu.


'İKİ OYUNCUMUZ CEZALI DURUMDA'
YGS Sınavları nedeni ile pazar günü oynayacak olan Ladik Belediyespor maçını geleçek hafta Salı günü oynayacaklarını belirten Sarı-Siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ;"Liglerin sonu yaklaşırken düsme hattında olan rakiblerimiz bizim karşı iyi mücadele ediyorlar.Bizimde ligde kalabilmemiz için mutlaka rakiblerimizi mağlup etmek zorundayız. Gelecek hafta Salı günü oynanacak olan Ladik Belediyespor maçında cezalı duruma düşen Caner Bekgöz ve Hüseyin Kaya takımdaki yerini almayacaktır"dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.