Gümüş Hane ALTIN 3 Puan

Yılport Samsunspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek, futbolu konuşacağız tarih 1 Eylül.

Bugünlerde ne yazıyoruz, gelen giden transferler, hazırlık kampı, hazırlık maçları ve takım içindeki uyumu arkadaşlığı ve hocamızın futbolcularımız bile bire bir ilgilenmesini ve sahne açıldığında nasıl bir 11 çıkaracağını.

İlk virajımız olan Gümüşhanespor maçını bol gollü galibiyetle geçeceğimize inanıyorum. Alacağımız 3 puan, hazırlık maçına atıfta bulunan birilerine cevap olacaktır.

Geçen sezon maçlarına baktığımız zaman hayal kırıklığı yaşatan çok oyuncumuz vardı. Geçen sene hemen hemen her maçın kırılma anı dediğimiz pozisyonları vardı. Bu sezon hiç olmayacak, hep kıracağız...

Yılport Samsunspor'u takip edip analizini yaptığımız zaman birçok yazımda bunları belirttim, tekrar tekrar yazmanın bir anlamı yok. Kısaca oyununda 90 dk koşan, mücadele eden ve savaşan 24 kişi hazır olacaktır.

Her iki kanadı ileri geri kullanan, yan toplarla rakibi bunaltacak olan bir takım geliyor. Taraftarlarımız hop oturup hop kalkarak 90 dk ayakta maç izleyeceği bir takım geliyor.

Özellikle İlyas Kubilay Yavuz'un yanına Caner'i koyup devamında formda bir Samet Asatekin ve Atabey Çiçek  muhteşem taraftarlarımız ile uçuşa geçecekler.

Bunları yaparken orta sahası kolay geçilmeyen ve en önemli olay defansı hata yapmayan savunması oturmuş bir takım olacak.  Çünkü üç bölgede sürekli oynayacak takımların savunmasının çok dikkatli olması gerekiyor.

Bir parantez açarak U17 takımımızın hoca ve oyuncularını tebrik ederim. Başarılarıyla çok mutlu olan Yılport Samsunsporun Başkanı Yüksel Yıldırım, U17 takımı ile bizzat ilgilenerek holdinginde misafir etmiştir.  Bizler de gönlü güzel mütevazı başkanımıza teşekkür ederiz.

Saygılar....
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR