Gülsan'da HAYAL KIRIKLIĞI!

Gülsan'da HAYAL KIRIKLIĞI!
Uzun bir aradan sonra Büyükşehir Belediye Meclisi'ne Başkanlık yapan Yusuf Ziya Yılmaz, merak edilen birçok konuda açıklamalarda bulundu. İyi bir haber bekleyen Gülsan Sanayi Sitesi esnafı hayal kırıklığı yaşadı.

MECLİSİ BİLGİLENDİRDİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı 24. birleşimi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Yılmaz, Meclis gündem maddelerinin görüşülmesi öncesi Samsun'da devam eden projeler ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.

ATATÜRK BULVARINA KADAR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kıranköy toplu konut ihalesinin yapılacağını ve 953 konutun 1. etap olarak ihale edileceğini belirtti. Saathane Meydanı projesiyle ilgili de bilgi veren Yılmaz, Atatürk Bulvarı'na kadar olan dükkanlar kaldırılacak dedi.

GÜLSAN'DA  ENDİŞE ARTTI
En çok merak edilen konulardan Gülsan Sanayi Sitesi için ise Yılmaz, "Gülsan yüzde 90 oranında yeşil alan olacak ve şehrin nefes aldığı peysaj alanı olarak kullanılacak." şeklinde konuştu. Gülsan'dan çıkarılacak olan esnaf için ise hiçbir taahhütte bulunmadı. Esnafta hayal kırıklığı oluştu. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum