GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ !

GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ !
Ligde son oynadığı iki karşılaşamda 4 puan çıkaran ve çıkışan geçen Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde bugün Elazığspor'u konuk ediyor. Belkide ligdeki en kritik maçlarından birine ev sahipliği yapacak olan Samsunspor'da nefesler tutuldu.

 

 

 

Tff 1.lig'de Samsunspor kendi sahasında Elazığspor'u konuk ediyor. Her anıyla büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşma öncesi Samsun'da nefesler tutuldu. Özellikle TFF'nin 12 puanını silmesnin ardıdnan bir anda ligin dibine demir atan ancak geçtiğimiz hafta 6 puanı geri iade edilen Elazığspor'da moraller yerine gelirken Samsunspor'da son iki karşılaşamda alınan 4 puan Kırmızı beyazlı futbolcuları adeta kendine getirdi. Taraftarlar ise zorlu 90 dakikada takımlarını yalnız bırakmayarak galibiyet için 90 dakika takımlarına destek vereceklerini belirttiler. 

 

EKSİKLER CAN SIKIYOR 
Samsunspor'un konuğu Elazığspor. Tff 1.lig'in belkide en kritik maçlarından biri olarak bakılan maçta Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde ligin güçlü ekiplerinden Elazığspor'u konuk ediyor. Samsun 19 Mayıs stadyumunda saat 16'da başlayacak olan karşılaşamda Murat Özcan düdük çalarken Özcan'ın yardımcılığını ise Oktay Önge, Candaş Elbil yapacak. Her anıyla büyük bir önem taşıyan karşılaşma öncesi Sasunspor'da sakatlıkları devam eden Ercan Yazıcı ile Canberk Aydın'ın yanı sıra Manisa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Zola'da bu karşılaşmada forma giyemeyecek isimler. 


ÖZKÖYLÜ'DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI 
Rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini ve 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrılmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını açıklayan Samsunspor'un başarılı Teknik direktörü Osman Özköylü,"Son haftalarda aldığımız başarılı sonuçların ardından sahamızda Elazığspor'u konuk ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğinide arkamıza alarak bu 90 dakikadan güzel bir netice ile ayrılmak ve çıkışımız sürdürmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızın bugün saat 16.00'da 19 Mayıs stadyumuna bekliyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.