GÜÇLÜ SAMSUN İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

GÜÇLÜ SAMSUN İÇİN ADAY ADAYI OLDUM
İlahiyatçı-Yazar Sami Kesmen AK Parti İl Başkanlığı'nda Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu kalabalık bir grup eşliğinde açıkladı.

GÜÇLÜ SAMSUN
Diyanet İşleri Görevinden istifa ederek AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Kesmen,"Siyaset yapma kararı almamızda; aile, dost, arkadaş, tanıdık ve ilimizin kanaat önderleri ile yaptığımız istişareler ve kendilerinin teşvikleri bizim için önemli etken olmuştur. Samsun'da doğan ve 50 yıllık ömrünü Samsun'da geçiren bir kardeşiniz olarak hizmetlerimi, 'Yeni Türkiye Yolunda Güçlü Samsun' için bu heyecanla siyasette varım" diye konuştu.

Kesmen, "Samsunumuzun temel sorunları arasında yer alan işsizliği, Sanayi, Tarım, Hayvancılık ve Turizm hizmetlerinin hayata geçirilmesiyle çözmeye çalışacağız. Bafra ve Çarşamba ovalarının klasik üretimini sanayi sistemiyle güçlendirerek, az maliyetle çok verim almak için gereken çalışmaların başlamasını sağlayacağız. İlimizin dağ, yayla, deniz ve kaplıcalarla sağlık turizmine açılması için çalışmalar yapacağız, Samsunumuzun sorunlarını çözmek için desteğinizi bekliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.