"GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ TÜRKİYE"

"GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ TÜRKİYE"
Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi (TESUD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım,” Haydi Samsunlular el ele vererek,Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfının başlatmış olduğu kampanyayı hep birlikte destekleyelim" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından başlatılan bağış kampanyasına davet eden Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi (TESUD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım ," Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de başlattığı Bahar operasyonunda Şehitlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar ve ordumuza da başarılar diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri Milli güç unsurlarından Askeri gücü oluşturmakta olup sahip olduğu modern harp silah ve araçları ile dosta güven düşmana korku salmaktadır" dedi.

img-4522-002.jpg

"ORDUMUZLA BİRLİKTE OLALIM"
Günümüzde Ordunun gücü sahip olduğu modern harp silah ve araçları ile ’de doğru orantıda olduğunu işaret eden Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi (TESUD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım,"1974 Kıbrıs Barış harekatı sonrası ABD ve Batılılar tarafından uygulanan silah ambargosu Milli ve yerli üretime yönelmemizi sağlamış ve silah sanayinde 0/070 lerde olan dışa bağımlılık bugün 0/030 lara düşmüştür. Şüphesiz bu Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına büyük Türk Milletinin desteği ile olmuştur. Bu bağımlılığı daha ’da azaltmak bizim elimizdedir. Tüm Samsunluları ve büyük Milletimizi Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından başlatılan bağış Kampanyasına katılmaya davet ediyorum. Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye" diye konuştu. Köksal Öner
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum