“Güçlü karakterlere sahibiz''

“Güçlü karakterlere sahibiz''
Samsunspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Ahmet Cebe, “bu saatten sonra takım olarak kenetlenmiş durumdayız. hepimiz mevcut durumun bilincindeyiz ve güçlü karakterlere sahip kadromuz var.” dedi.

Kırmızı beyazlı ekip Samsunspor’un tecrübeli sağ bek oyuncusu Ahmet Cebe, “bu saatten sonra takım olarak kenetlenmiş durumdayız. hepimiz mevcut durumun bilincindeyiz ve güçlü karakterlere sahip kadromuz var.” dedi. 21. Haftada 11 Ocak Pazar günü oynanacak Erzurumspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde gerçekleştiren kırmızı beyazlılar, dün yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Tecrübeli sağ bek oyuncusu Ahmet Cebe antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Sahada mücadeleci oyun sergilediklerini söyleyen Cebe, bu mücadelenin karakterli futbolcular sayesinde olduğunu ifade ederek, “Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. hepimiz mevcut durumun bilincindeyiz ve güçlü karakterlere sahip kadromuz var. bu yüzden takım olarak sahada var gücümüzle savaşıyoruz. Takımımızda karakter olarak zayıf oyuncular olsaydı belki de bu şekilde mücadeleci oyun sergileyemezdik.” şeklinde konuştu.

 

“Erzurumspor maçı bizim için çok önem ifade ediyor”

 

21. Haftada Pazar günü Erzurumspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan tecrübeli oyuncu Cebe, bu müsabakanın çok önemli olduğunu belirterek, “bu hafta oynanacak Erzurumspor maçı bizim için çok önem ifade ediyor. Alacağımız 3 puan ile alt sıralardan kurtulabiliriz. takım içerisindeki arkadaşlığımız çok iyi. inşallah sahaya da güzel bir oyun yansıtıp galip geliriz.” İfadelerini kullandı.

 

 

“30 günlük sürede 7 tane maça çıkacağız”

Özellikle iç saha maçlarının kazanılması gerektiğini vurgulayan Cebe şöyle konuştu: “Her oyuncu gibi bizimde hatamız oluyor ama bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmamız gerekiyor. iç saha maçlarında  puan kaybetmememiz gerekiyor. İnşallah bu haftaki maçtan 3 puan ile ayrılacağız. önünüzdeki 30 günlük sürede 7 tane maça çıkacağız. bu maçların tümü bizim için çok önemli. bu takımlardan puanlar toplayıp play-off’a yaklaşabiliriz ve alt taraftan kurtulabiliriz. inşallah bunu başaracağımıza inanıyorum.”

Nurullah Kızıldağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.