'Güçlü bir Türkiye için, yeniden AK Parti'

'Güçlü bir Türkiye için, yeniden AK Parti'
Atakum İlçesinde gerçekleştirilen kahvaltı programında esnafa seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan...

"1 Kasım seçimlerinin ardından, güçlü bir AK Parti iktidarıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuşurken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Sağlıktan eğitime, ekonomiden ulaşıma birçok alanda gelişime imza atan AK Parti ile geleceğe umutla bakıyoruz" dedi.

---------------------------------

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından organize edilen kahvaltılı buluşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Atakent esnafı ile bir araya geldi. Yeni Mahalle Ali Gaffar Okkan Caddesinde bir pastanede düzenlenen kahvaltı programına çok sayıda bölge esnafının yanı sıra AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Mergül Kotil de katıldı.

'GÜÇ FARKINI DÜŞÜNÜN'
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ve bu zor dönemde sandık başına gidecek olan seçmenin en iyi kararı vermeden önce geçmişi gözlerinin önünden geçirmesi gerektiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “AK Partinin kuruluşuyla birlikte güç kazanan ülkemizde 14 yılda yaşanan ekonomik, sosyal, kültürel ve istihdama yönelik gelişmeler ortadadır. Sağlıktan eğitime, ekonomiden ulaşıma birçok alanda gelişime imza atan AK Parti ile geleceğe umutla bakıyoruz. Önümüzde zorlu bir süreç var. Bu süreçte AK Parti ile yürüyeceğiz, istikrarın sürmesine katkı sağlayacağız. Oy vermeden önce herkesten rica ediyorum. 2001 yılı ile 2015 yılı arasındaki hizmet farkını, gelişim ve değişim farkını, güç farkını gözünüzün önüne getirin. Sonrasında oyunuzu zaten gönül rahatlığı ile AK Partiye verecek, istikrarın sürmesine katkı sağlayacaksınız” şeklinde konuştu.

'İŞİMİZ HİZMET..'
Atakum İlçesinde köklü değişimler ve gelişimler için çalıştıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, birbirinden önemli projeler ve çalışmalar içerisinde olduklarını dikkat çekerek, “55’de 55 proje sözümüz vardı. Bu dönem sonunda 55 hedefimizin çok üzerine çıkmış olacağız. En uzaktaki mahallelerimiz ile en merkezi mahallelerimiz arasındaki hizmet eşitsizliğine son verdik. Atakum İlçesinin sorunlarına saldırıyoruz. AK Partinin belediyecilik anlayışını en iyi şekilde ortaya koymak için gece gündüz demeden, güçlü bir şekilde çalışıyoruz. Köy Konakları, Hobi Bahçeleri, Mevlana Spor Tesisleri gibi önemli projelerimizi tamamladık. Seyir Terası, Döner Kule, Akvaryum Park, Kent Meydanı gibi önemli projelerimizle ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Bu önemli projelerimizi de en yakın zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Atakum İlçesi 160 bin nüfusa sahip büyük bir yaşam merkezidir. Bu yaşam merkezinin eksik organları vardı. Bu eksikleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Eğitim Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binasını ilçemize kazandıracağız. Çok az kaldı” dedi.

'ALTI AY KAYBETTİK'
7 Haziran seçimi sonrası Türkiye’de yaşanan gelişmelere dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, “Ne oldu da 7 Haziran seçimi sonrası bu duruma gelindi diye düşünmek lazım. Ülkemizin yakaladığı istikrar ortamından rahatsız olanlar, 7 Haziran seçimini fırsat bilerek dört koldan saldırdılar. Saldırıları bazen terör şeklinde bazen de ekonomi hedefli saldırılar şeklinde gerçekleşti. Türkiye’nin önünü açabilecek her şeyin önüne geçenler yüzünden Türkiye zaman kaybetti. Altı aylık zaman kaybı esnafımıza, vatandaşımıza yansıdı. Ama onların unuttukları bir şey var. Türkiye eski Türkiye değil. Biz yine halkımızla birlik içerisindeyiz. Tüm o saldırılara rağmen biz omuz omuza, tek başına iktidara yürüyoruz. Fırsat kollayarak ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacak. Türk Milleti ne onlara ne de onlar gibi düşünenlere fırsat vermeyecek” diye konuştu.

'DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE'
AK Partinin önceki gün açıklanan seçim beyannamesinden bahseden ve ‘Bunlar vaat değil, yapacaklarımızdır’ diye söze başlayan Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Hizmet ve ticaret sektöründe KOBİ’lerin KOSGEB desteklerinden yararlanmasının önü açıldı. KOSGEB’in hedef kitlesi bu sayede 8 kat artmış oldu. 2002 yılında 4 bin olan KOSGEB destekli işyeri sayısı 805 bini aştı. KOSGEB’in işletmelere verdiği destek, AK Parti iktidarında 200 kat arttı. Esnafımıza 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Biz istiyoruz ki güçlü Türkiye olsun. Güçlü bir Türkiye için güçlü bir esnafımız olmalı. Esnaf ne kadar güçlenirse, ülkemiz o kadar güçlenir. Esnafımız sadece ekonomik can damarımız değil, vatandaşımızla aramızdaki önemli iletişim kaynaklarımızdır. Esnafımızı önemsiyor, esnafımızı güçlendirecek çalışmalarla yolumuza devam ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinin ardından, güçlü bir AK Parti iktidarıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim beyannamesinde yer bulan maddeleri tek tek gerçekleştirecek ve halkımıza verdiğimiz sözleri tutacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve  AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Mergül Kotil de yaptıkları selamlama konuşmalarında 1 Kasım seçiminin önemine dikkat çekerek, sandıktan tek başına iktidar olmuş bir AK Parti’nin çıkması gerektiğini vurguladı. Konuşmaların ardından, kahvaltılı buluşma programına katılan esnafla birlikte hatıra fotoğrafı da çekinildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, buluşmanın ardından uzun süre esnafla sohbet ederek, taleplerini ve önerilerini dinledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum