GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ

TFF 2. lig beyaz grupta mücadele veren kırmızı şimşekler, her geçen hafta futbolunun üzerine koyarak büyük ilerleme kaydediyor. Bulunduğu ligde en büyük taraftar kitlesine sahip olan Yılport Samsunspor, deplasmanda zorlu İnegölspor’u 3-2 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yılport Samsunspor, taraftarlarının büyük desteğini arkasına alarak gümbür gümbür, adım adım zirveye doğru hızla yaklaşıyor. Kimle konuşup bir araya geldiysem herkes bu takımın bu ligde olmaması gerektiğini Yılport Samsunspor’un en kısa zamanda kendisine yakışan ligde yer alması gerektiğini belirtiyorlar. Ben de gazetem adına Bursa İnegöl’e giderek Yılport Samsunspor’un İnegölspor’la yaptığı mücadeleye destek vererek takımımızın haberlerini Denge Spor sayfasında sizlere sıcağı sıcağına ulaştırdık.
      Yılport Samsunspor, galibiyet serisi ile üst üste üç maçı kazanarak hanesine 9 puanı yazdırdı. Kısacası takım olma yolunda büyük mesafe kat etti. Yılport Samsunsporun gol umudu Bahattin Köse formunun zirvesinde ve her hafta takımı adına fileleri havalandırmaya devam ediyor. Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, iyi yolda olduklarını, her geçen hafta daha da iyi olacaklarını söyledi. Yılport Samsunspor başkanı İsmail Uyanık, İnegöl’de çalışan ve ikamet eden Samsunlularla, İnegöl Samsunlular derneğinde bir araya gelerek, başta Şaban Kayan olmak üzere dernek yönetimi ve taraftarlara İnegölde Samsunluluk ruhunu yaşattıkları için teşekkür etti. 
          Yılport Samsunspor, takım olarak iyi futbol oynama gayreti içerisinde, kazanmasını bilen bir takım kimliğine kavuştu ve taraftarlarda tam destek vererek kırmızı şimşekleri desteklemeye devam ediyorlar. İnegöl deplasmanında da tribünleri doldurarak takımlarına verdikleri destek ile göz doldurdular. 
      Yılport Samsunspor bu hafta sonu cumartesi günü saat 14:30 da Gaziantepspor’u konuk edecek, mutlak kazanmak azmi ile sahaya çıkacak olan kırmızı şimşekler taraftarlarının desteğini de arkasına alarak liderliğe bir adım daha yaklaşacak. Buradan taraftarlarımızın da bu hafta sonu Yeni Samsun 19 Mayıs stadında oynanacak olan Gaziantepspor maçına hiçbir mazeret üretmeden gelmelerini ve stadı tıklım tıklım doldurarak bu takımın 2. lige fazla olduğunu cümle aleme göstermelerini istiyorum.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR