GÖZLER TAHA VE IVANOV'DA

GÖZLER TAHA VE IVANOV'DA
PTT 1.Lig'in transfer döneminin kapanmasının ardından gözler Kırmızı Beyazlıların sakat olan oyuncusu Galin Ivanov ve Taha Yalçıner'e çevrildi.

8'İNCİ HAFTADA TAKILACAK
Samsunspor'un ofansif oyuncusu Galin Ivanov geçen sezonun ikinci yarısında İstanbul'da başarılı bir operasyon gerçekleşmesinin ardından bu sezon için bireysel olarak çalışmalara başlamıştı. Samsunspor'un Bulgar oyuncusu Ivanov'un ise 8 veya 9'ncu haftada sahaya çıkacağı öğrenildi. Samsunspor'un ofansif anlamda kadrosuna dahil ettiği Ivanov, müsabakalarda hırsı ve azmi ile ön plana çıkmayı başarmıştı. Teknik Direktör Ümit Özat, Ivanov gelince performansına baktıktan sonra kadroya dahil edecek.

3 AY SONRA SAHALARDA
Öte yandan sezonun başlamadan önce hazırlık müsabakasında sakatlanan Taha Yalçıner ise omzundan ameliyat olmuştu. Kırmızı Beyazlı oyuncu 3 ay sahaya çıkamacağı öğrenildi. Kırmızı Beyazlı futbolcu geçen sezon gösterdiği performansı ile taraftarın ve yönetimin takdirini toplamıştı. Samsunspor ortasaha transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı istediği takviyeyi yapamadı. Şimdi ise gözler Taha Yalçıner'in bir önce sağlığına kavuşup sahaya inmesine çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.