GÖZLER ADANASPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ

GÖZLER ADANASPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ
Yılport Samsunspor'da alınan Ankaraspor galibiyetinden sonra gözler ilk devrenin son haftasında oynanacak olan Adanaspor karşılaşmasına çevrildi.

Deplasmanda kazanılan Ankaraspor maçıyla birlikte bu sezon ilk kez 3'te 3 yapan kırmızı-beyazlılar rotayı Adanaspor karşılaşmasına çevirdi.

gozler-1.jpg

Devre arasına moralli girmek istediklerini belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Tk odaklanacağımız iş Adanaspor karşılaşmasını nasıl kazanırız. İnşallah Adanaspor karşılaşmasını kazanıp, devre arasına bu moralle girerek bizim de isteklerimiz olacak, söyleyeceklerimiz de olacak. Ben çocuklara çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri yabancı katkısını en az alan takımız. Bazılarında şansızlık, bazılarında sakatlık, bazılarında formsuzluk yüzünden. Artı pandemiden en fazla etkilenen takımız. Arada kötü sonuçlardan sonra kaoslar yaşadık. Allah’a şükürler olsun ki bu çocukların yüzde 80’i bu takımı ikinci ligden birinci lige çıkarmak için kurulan takım. Bu çocuklarla Süper Lig’e çıkma mücadelesinde zirveye yapıştık. İnşallah Adanaspor karşısında da işlerini yapacaklar ve devreyi 3 puanla kapatacağız" dedi. Adanaspor karşısında galibiyet elde ederek yerini güçlendirmek isteyen Yılport Samsunspor, devre arası yapılacak takviyelerle birlikte Süper Lig hedefini gerçekleştirmek için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.