Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Görsel ve yazılı basın

Bu köşede sizlerle teknik ve meslek içerikli konularda buluştuk ve buluşmaya devam edeceğiz.Gün geldi güncel olan konularda da yazdık.Amaç takip edemediğiniz bazı konuları, köşelere taşımak ve siz okurları bilgilendirmek.
Bayramdan olsa gerek, bu ara bir hayli TV izledim. İnanın bu ülke nerede,ben neredeyim anlıyamadım. Görsel dünya böyle de yazılı basın farklımı. Bir TV kanalını izlerken; ülke batmış,her şey yok oluyor. İçinize bir karamsarlık düşüyor,mahvolduk diyorsun. Derken zapladık başka bir TV kanalına.Aaaa!Türkiye iyi bir yerde,herşey yolunda. Karamsarlığa gerek yok.Haydaa!Türkiye nerde?Biz nerdeyiz?
Kime nasıl inanacaksınız da, karar vereceksiniz. Olmaz böyle şey!Bir ülkenin insanlarını bilgilendirme-görsel ve yazılı basın-organları bu kadar tutarsız olur mu?Olursa ne olur?KAOS olur.
İktidarı ve muhalefeti bir araya gelip,ülkeyi bir adım öne nasıl çıkarırız hesabı yok. Varsa yoksa karalama politikası. Nasıl ayakta kalıyoruz insan şaşırıyor. Bir örtü misali iki taraftan çekiştirilen ülke. Reklamlardaki, Ayşe Teyzenin cırtı gibi bir gün yırtılırsak çok kötü olur. Daha da dikiş tutmaz bir şekilde ortada kalırız. ALLAH korusun ama gidişat iyi değil.
17 şehidin verildiği bir ortamda, adam-ana muhalefet lideri-çıkmış, yok benim dokunulmazlığım kalksın, yok seninki kalksın. Ülkenin tek derdi sizin dokunulmazlığınız mı ALLAH aşkına. Anlaşılan vatandaşın sizi sandığa gömmesi gerekiyor. Yoksa bu ülke sizden daha çok çeker.O kadar dürüst, demokrat yapın vardı da, genel başkanlığa aday olan vekili sandıkta karşına alamadın, çeşitli oyunlarla genel kurula sokmadın. Öyle yaa!Görünen köy kılavuz istemiyordu. Yol görünmüştü size!
Ben köşemde siyaset yazmayacaktım ama bu bayram TV ekranına baktıkça kahroldum ve kahrettim. Bunlar mı bizi yönetecek, siyasete yön verecek . Basiretsiz, otuz-otuz beş yıl bu ülkenin kamburu olmuş siyasileri, artık sandıktan çöpe atalım, çöpee!
Her şey gönlünüzce olsun.
SEVGİLERİMLE.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR