“GÖREVİMİZ DESTEK OLMAK”

“GÖREVİMİZ DESTEK OLMAK”
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kentin turizm potansiyelinin yüksek olduğunu ve şehrin tanıtımı noktasında herkesin el birliğiyle Terme’nin geleceği için adım atması gerektiğini söyledi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediyenin Fen İşleri müdürü Ozan Savaş ile birlikte DOKAP'ı ziyaret ederek Başkan Ekrem Yüce ile bir süre görüştü. İlçede yapılabilecek turizm konulu proje ve hizmetler hakkında istişarede bulundu.

“GÖREVİMİZ DESTEK OLMAK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, nazik ziyaretlerinden dolayı belediye başkanı Şenol Kul ve Fen İşleri Müdürü Ozan Savaş’a teşekkür etti. Yüce,” Bir yerde proje varsa, hizmet varsa bizimde görevimiz bunlara destek olmaktır” dedi.

terme-(2)-001.jpg

“TERME ÖZEL BİR İLÇE”

Başkan Kul, Terme’nin erişilebilirliğinin artması noktasında çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Terme, önemli bir mesafe aldı ama yapılacak çok iş var. Terme’de tarihi ve kültürel birikim başta olmak üzere dağı, denizi, sahili her alanda pek çok güzellik var. Gölyazı, Çobanyatağı ve Tabiat parkı, bir değer. Bu anlamda gerçekten büyük bir imkan var. Ortak Hedefimiz, Karadeniz Bölgesi’ni Türkiye’de hak ettiği yere taşıyabilmek, bizimde hedefimiz Terme ilçemizi hak ettiği yere taşımaktır. Terme Türkiye’de örnek ve özel bir ilçe olmayı başaracaktır” şeklinde konuştu.

Ziyarette ayrıca DOKAP teknik heyetince önümüzdeki ay Terme’de turizm potansiyeli bulunan alanlarda teknik ve inceleme gezisi yapılması kararlaştırıldı.

terme-(3)-001.jpgterme-(4)-002.jpgterme-(8).jpgterme-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.