GÖNÜLLER MUTMAİN OLDU

GÖNÜLLER MUTMAİN OLDU
Serdar Tuncer, naat ve şiirleriyle gönülleri fethetti

İlkadım'da Kutlu Doğum Programı Yüreklere Dokundu.

İlkadım Belediyesi, Özkevser Vakfı ve Samsun Tasavvuf Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği işbirliği ile Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda Kutlu Doğum Programı icra edildi.

Sunuculuğunu Gökhan Karaman'ın yaptığı, Hz. Peygamberin doğumunun 1445. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen  program Kur'an -ı Kerim Tilavetiyle başladı. Okunan Kuran'ı Kerim'in ardından  Metin Üçdemir tarafından ilahi okundu. 

"O'NUN YAŞANTISINI VE AHLAKINI HAYATIMIZA ÖRNEK ALMALIYIZ"

Büyük bir manevi hazla dinlenen ilahinin akabinde kürsüye çıkan Araştırmacı Yazar Ahmet Öz, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberin şahsiyetinin ve yaşamının tüm insanlığa örnek olduğunu ifade etti.  Peygamber Efendimiz'in hayatından örnekler veren Araştırmacı Yazar Ahmet Öz,  " Belli bir haftaya belli bir zaman sıkıştırmak yerine hayatımızın her anında ve her dakikasında yaşamak ve O’nu en iyi şekilde anlamamız gerekiyor. Kur’an ahlakını en iyi yansıtan peygamber efendimizin hayatını kendi hayatımıza yansıtmak suretiyle kendi hayatımızda onu özümsemek suretiyle mutlaka bizlerinde bu sistemin içerisine girip her türlü çalışmamızda bunun farkına varmamız gerekiyor." dedi.

DUYGU YÜKLÜ GECE

Ahmet Öz'ün eşsiz sohbetinin ardından sahne alan televizyon ekranlarının sevilen ismi Usta Sunucu  Serdar Tuncer, şiir ve naat ile gönülleri fethetti. Naat-ı Şerif'in inananlar için önemine ve etkisine dikkat çeken Tuncer, Okuduğu şiirler, büyülü ses tonu ve kendine has yorumuyla Samsunluları kendine hayran bıraktı. Gecede birbirinden güzel şiirler seslendiren Tuncer, naat ve şiirleriyle katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

SERDAR TUNCER'E SAATHANE TABLOSU

Keyifli sohbetiyle de ilgi odağı olan ünlü sanatçı Serdar Tuncer'e programın sonunda İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Uğur Etli Saathane tablosu hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.