Gönül gözüyle aşk

Gönül gözüyle aşk
SAMSUN’da yaşayan ikisi de görme engelli 26 yaşındaki Emel Duman ve 23 yaşındaki Murat Tiryaki, birbirlerine karşı duydukları aşkla engelleri aştı. Birbirlerine hiç görmeyen gençler, sevgiye hiçbir engelin engel olamayacağını söyledi.


 Samsun'da Emel Duman ve Murat Tiryaki, 2 yıl önce Altı Nokta Körler Derneği'nin faaliyetleri sırasında karşılaşıp tanıştı. Arkadaş olan Emel Duman ve Murat Tiryaki kısa bir süre sonra birbirlerine aşık oldu. Duygularını birbirlerine itiraf eden iki gence aileleri de destek verdi. Yüzde 95 görme engelli olan Murat Tiryaki ile yüzde 90 görme engelli Emel Duman birbirlerini hiç görmemelerine rağmen yaşadıkları aşk ile engellerini aştı. 

BERABER HER ZORLUĞU AŞABİLİRİZ

Emel Duman Murat Tiryaki’ye aşık olduğunu belirterek duygularını şöyle dile getirdi:

"Benim çok zor zamanlarım oldu. O benim hep yanımdaydı. O olmasaydı bekli de yaşadığım sıkıntılara dayanamayabilirdim. O bana Allah'ın bir armağanı. Çok aşığım ve çok seviyorum. Ben memur oldum. 1.5 ay içerisinde çalışmaya başlayacağım. Murat da engelli memurluk sınavına hazırlanıyor. İnşallah o da memur olduktan sonra yuvamızı kurmayı düşünüyoruz. Engelli için yaşam çok zor. Çevremizde 'İkiniz de engellisiniz. Olur mu, olmaz mı' diyen çok oldu. Ama ben hiç onları düşünmedim. Ben kendime de ona da çok güveniyorum. Beraber oldukça biz her zorluğu aşabiliriz." 

ENGELİMİZ BİZE ENGEL DEĞİL

Murat Tiryaki de Emel Duman ile birlikte bir hayal kurmayı amaçladıklarını dile getirerek şöyle konuştu:

"Bu hayali gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ailemizin de bize destekleri var. Ben Emel'i tanımadan önce çok utangaç, içine kapanık biriydim. Ben bizim engelimizin, bize çok fazla engel olacağını düşünmüyorum. İstedikten sonra her şey yapılıyor, aşılabiliyor. İnşallah her şey güzel olacak. Ben Emel'e çok aşığım ve çok mutluyum."  DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.