GÖNÜL ELÇİLERİ İŞ BAŞINDA

GÖNÜL ELÇİLERİ İŞ BAŞINDA
Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri, bayramda kurban kesemeyen yoksul vatandaşlara et dağıttı.

Hayırseverler tarafından derneğe bırakılan et payları iki gün boyunca ihtiyacı olan vatandaşlara teslim edildi. Dernek Başkan Yardımcısı Yasemin Altun, "Bizler, getirilen yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusunda gönül elçisiyiz" dedi.

486 AİLEYE ET BAĞIŞI

Kurban Bayramı'nı buruk geçiren vatandaşlar için, hayırseverler tarafından Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği'ne çok sayıda kurban eti bırakıldı. Derneğe getirilen 486 farklı et payı bu sayıda aileye dağıtılarak yüzleri güldürdü. Kurban Bayramı'nda kestiği etleri dağıtan birçok hayırsever vatandaşın durumu olmayan yoksullara iletmek için derneğe bıraktığı kurban etleri üyeler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Adem Vural, "Hayırsever vatandaşlarımızın derneğimize ulaştırdığı et bağışları ile toplamda 486 ihtiyaç sahibi ailemize yardımda bulunduk. Derneğimize gelerek et payı getiren Samsunlu vatandaşlarımızın yardımlarını onlar adına gerçekten ihtiyacı olan ailelere ilettik. Biz onların yaptığı yardımı ihtiyaç sahiplerine ileterek gönül elçiliği yapmış bulunuyoruz. Yaptıkları davranışla yoksul ailelerimizin yüzünü güldüren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." şeklinde konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.