‘GÖNÜL BULUŞMALARI’ DEVAM EDİYOR

‘GÖNÜL BULUŞMALARI’ DEVAM EDİYOR
Mahalle buluşmalarını sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un son durağı 19 Mayıs Mahallesi olurken mahalle sakinlerinden Tok’a ilgi büyük oldu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Gönül Buluşmaları” adını verdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Haftanın ilk iş gününe 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Güven Özdemir ve mahalle sakinleri ile hasbihal ederek başlayan Başkan Tok; “Enerjimizi aldığımız değerli hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

“HİZMET KALİTEMİZİ ORTAK AKILLA YÜKSELTİYORUZ”
Mevlit Kandili nedeniyle özel bir günde vatandaşlarla buluşmanın ayrı bir sevince hasıl olduğunu belirten Başkan Erdoğan Tok; “Vatandaşlarımızla bir arada olmak hem onların taleplerini bizzat kendilerinden dinleme şansı veriyor hem de çözüm yollarında ortak aklı kullanmamıza vesile oluyor. Bu nedenle uzun zamandır sürdürdüğümüz buluşmalarımıza zevkle devam ediyoruz. Muhtarlarımızla birlikte vatandaşımıza hizmet noktasında en yüksek kaliteyi yakalamak adına iletişimimizi her zaman güçlü tutuyoruz. Vatandaşımızla fikir alış verişinde bulunurken bir yandan da gönül bağımızı güçlendirerek birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz” şeklinde konuştu.

MODERN BİR KENT İLKADIM
Göreve geldiği günden itibaren belediyeciliğin temel hizmetlerinin aksamadan artan bir kalite ile sürdüğünü belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “4,5 yılda İlkadım’da dev projelere imza attık. Bu projeler sadece Samsun’da değil tüm Türkiye’de ses getiren başarılı projeler oldu. Ancak bunun yanında temel belediyecilik hizmetlerimizde de hizmet kalitemizi her geçen gün arttırmayı başardık. Şehir merkezimizde yaptığımız baskı beton kaldırım ve caddeler, renkli merdivenler ve temizlik çalışmalarımız birçok belediye tarafından örnek alınır hale geldi. İlkadım’ı modern bir kent haline getirirken en önemli görevimiz olan temizlik hizmetlerimizde de doğru bir planlamayla başarıyı yakalamış bulunmaktayız. Bu çalışmalarımızın neticesinde de bugün 19 Mayıs Mahallemizde olduğu gibi vatandaşlarımızın teşekkür ve teveccühleriyle karşılaşmış oluyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.