“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞIYLA HİZMET YAPACAĞIZ”

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞIYLA HİZMET YAPACAĞIZ”
Cumhur İttifakı Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Belediye Meclis üyesi adayları ve oda başkanlarına kahvaltı verildi.

Cumhur İttifakı Ak Parti  Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Belediye Meclis üyesi adayları ve oda başkanlarına, Şehit Tuncay Kocabaş sokak üzerinde bulunan Oscar Rent A Car öncülüğünde esnaflar tarafından kahvaltı verildi.

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’’Bu kahvaltı programını düzenleyen herkese teşekkür ederim. Bu nedenle önümüzde 31 Mart Mahalli ve Yerel İdareler seçimi var.31 Mart’tan sonra Allah Nasip eder de göreve gelirsek hemşerilerimizle birlikte ‘’Gönül Belediyeciliği’’anlayışıyla hep birlikte iştişareler yaparak hizmet yapacağız. Konuşmasında Çarşambaspora’da değinen Başkan Adayı Doğan’’İnşallah Çarşambasporumuza taraftarlarımız ve İlçemiz ile birlikte tam destek vererek Çarşambasporumuzu hak ettiği yere getireceğiz dedi. Kahvaltı programına Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Cumhur İttifakı Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden,MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün,Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, Belediye Meclis üyesi adayları ve oda başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Emin İnan

halit-dogan-(1).jpeg halit-dogan-(2).jpeghalit-dogan-(3).jpeg halit-dogan-(4).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.