“Gönül Bağımızın Bitmeyeceğine İnancım Sonsuzdur”

“Gönül Bağımızın Bitmeyeceğine İnancım Sonsuzdur”
Gönül buluşmalarına devam eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ev ziyaretlerinde gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Mahallenin gençleri tarafından büyük bir coşku ile karşılan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a  büyük bir sevgi seli vardı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı üyeleri de katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLKADIM’I ÖNEMSİYOR
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Samsun Mitinginde İlkadım’da kentsel dönüşümle ilgili konuyu çözüme kavuşturacaklarını sözünü hatırlatan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en son Samsun Mitinginde 'Samsun İlkadım İlçemizdeki kentsel dönüşüm sorunlarını biliyoruz.’ demişti.  Bizler de bu sorunu  çözmek adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Samsun Büyükşehir Belediyemiz ve Hükümetimizin destekleri ile sorun olmaktan çıkaracağız.  Vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

haber-(9)-003.jpeg haber-(14)-002.jpeg

“SEVGİ, SAMİMİYET, KARDEŞLİKLE…”
Her kesimi sevgiyle, samimiyetle kucakladıklarını söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan el ele gönül gönle hep birlikte vatandaşlarımıza hizmetlerimizi anlatacak ve tüm kardeşlerimizi a partili b partili ayrımı yapmadan herkesi her kesimi her görüşten insanımızı kucaklıyoruz. İyi günde kötü günde sevgi ikliminde buluştuğumuz tüm kardeşlerimizle birlikte İlkadım ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerle kurduğumuz bu gönül bağımızın hiç bitmeyeceğine ve cumhur ittifakını 31 Mart seçimlerinde başarıya taşıyacağına inancım sonsuzdur. ” diye konuştu.

haber-(12)-003.jpeg

haber-(19)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum