Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GÖLGELER

ÜLKEMİZDEKİ SON OLAYLAR  YILLARDIR OYNANAN OYUNLARIN HANGİ BOYUTLARDA OLDUGUNU   GÖSTERMESİ BAKIMINDAN İLGİNÇTİR, TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN BİN YILLIK OYUNLLARIN BU  ASIRDAKİ GÖRÜNTÜSÜ OLAN  pkk olayları  ve perdelenmiş FETO komplosu İHANETLERİN hangi boyutlarda olduğunu göstermesi bakımından ilginçtir,

 

ABD  ve AB destekli KOMPLOLAR  rın DOST BİLDİGİMİZ,, STRATEJİK ANLAŞMALAR İÇİNDE bulunduğumuz BATILI devletlerin 15 Temmuz 2016 darbesi içindeki iki yüzlülükleri  görmüş bulunmaktayız.ANALİZ edilmesi gereken önemli konunun ise FETO kod cadlı FETULLAH GÜLEN ve buna bağlı insanların durumudur.

ABD li yetkililerin BİZİM ÇOC UKLAR ifadesi ile dile getirdikleri DARBECİLERİN ve buna taraftar olanların KİMİN ÇOCUKLARI oldukları konusudur. İSLAM düşmanı  BATILI YETKİLİLERİN BİZİM ÇOC UKLAR ifadesi ile İFŞA edenler ve bu İŞTİRAKİN içinde olanların, MÜSLÜMAN veya TÜRK olmaları ŞÜPHELİDİR.

KUR”an ve Sünnet”e İTİBAR etmeyenlerin O HÜKÜMLER dışında talimatlarla HAŞHAŞİ modeli  bir İNANÇ sistemi oluşturanların Hangi DİN adına ortaya çıktıkları,KAFİRLERE  MEKTUP yazdıkları EL ve ETEKLERİNİ ÖPTÜKLERİ KAFİRLERLE olan durumları ile mana bulmaktadır. TSK içinde kırk yıldır PKK ile mücadeleyi sabote eden, Provakatörklerin yaptıkları ihanetlerin 40 yıldır devam eden PKK İHANETİ ile EŞLEŞMEKTEDİR.

MİLLİTEMİZİN imza altına aldığı İDAM CEZASININ YENİDEN UYGULANMASI isteği, TERÖR ve DARBE ciler konusundaki KANGREN haline getirilmiş bir yaranın Ti olacaktır

tek TEDAVİSi olacaktır

MEYDANLARI  22 gündür hınca hınç dolduran MİLLETİMİZ İDAMLARI İSTEMEKTE, HAİNLERİN İPE ÇEKİLMESİNİ BEKLEMEKTEDİR.

BATININ ve bilhassa ABD  nin İKİ YÜZLÜ siyasetinin açıkça ortaya döküldüğü yakın tarihimiz, MüslümaN ÜLKELER ve Türkiye üzerindeki ÇİRKİN OYUNLARIYLA şekillenmektedir. İŞTİRAKÇİLERİNİN yeni aktörlerinin DİNİ kişilik verdikleri Feto ile şekillendirilmesi, Haşhaşi Lideri HASAN SABAH karakteri ile eşleşmektedir.

Batının bu olaylardaki yeni oyunları, İDAM CEZASI           getirilmesini engellemek, taraftarlarını ve maşalarını bu güne dek PKK meselesindeki KORUMALARI gibi, FETO DARBE GİRİŞİMİNDE”de aynı oyunu tezgahlayacaklarıdır. Bütün DEVLET ERKANINI ÖLDÜRMEYE KAST ETMİŞ, HAİNLER İLE. 250 üzerinde insanımızı ÖLDÜREN, 1600 kişiyi KALICI SAKATLIK  derecesinde YARALAYAN. ÖZEL HAREKAT POLİSLERİMİZ BOMBALAYAN, MECLİS, EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ,BAŞBAKANLIK ve REİSİCUMHUR MAKAMINI, BOMBALAYAN  KATİLLERİN CEZALANDIRILMASI, ASILMASI ,ÜLKEMİZİN YARINLARA DAHA EMİN BAKMASI YÖNÜNDEN KAÇINILMAZDIR.

Bu ORTAMDA, ABD”nin  kendini aklaması ancak, FETO yu Türkiye”ye iadesi ile mümkün olacaktır, Ne  varki her şeyiyle bu işlerin arkasında olduğu görülen ABD ve AB ülkelerinin olduğu gerçeğinde böyle bir İADEYE yanaşmayacakları ı gerçeğidir. mi1960 dan bu yana 17 Darbe ve Girişimlerinin hepsinin arkasında ABD ve AB ülkeleri olduğu gerçeğidir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR