GOLF SAHASINA VAR DA ULAŞIMA YOK MU?

GOLF SAHASINA VAR DA ULAŞIMA YOK MU?
Kar yağışından olumsuz etkilenen ulaşımı rahatlatmak için yapılacak çalışmaları boşa masraf gibi gören ve bütçeyi öne sürenlere vatandaş şunu soruyor: "Golf sahasına var da ulaşıma niye yok?"

KENDİ BİTSE DE MASRAFI ASLA BİTMEZ
Karadeniz'in doldurulmasıyla 9 delikli bölümü açılan golf sahası, daha planlanlarının çizildiği günlerden itibaren büyük bir masraf kapısı olarak, kamuoyunun cebine el attı ve asla da tasvip edilmedi. 9 çukurlu ; 18 çukura tekabül edecek tamamı da bütçeye yük olacak şekilde sürüyor. 300 bin metrekarelik bir alan olan golf sahası, yapıldıktan sonra da özellikle su ihtiyacı bakımından tam bir para yeme makinası olarak hayatımızdaki gereksiz yerini alacak.

Uzmanlar bu genişlikte bir golf sahasının su ihtiyacının, şehrin su ihtiyacına yakın olduğunu söylediler. 

Açılışında, "Benim bayramım bugün" diyerek vatandaşın kesesinin cebini açan Başkan'ın, sıra ulaşıma gelince, "Bütçeye dokunmam, vebaldir" minvalli azarlar tavırlı açıklaması, kamu vicdanını incitmeye devam etti. 

BİNA YIKAN ARAÇLAR SU MU YAKIYOR?
Kara kışın ortasında evinden barkından edilen kişiler de "Ulaşımı sağlamak, karı temizlemek masraflı da bu binaları yıkan araçlar masrafsız mı? Bunlar su mu yakıyor" diyerek tepkilerini dile getirdi. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum