GOLCÜLER HÜCUMDA ETKİSİZ KALDI

GOLCÜLER HÜCUMDA ETKİSİZ KALDI
Yılport Samsuspor'un golcüleri Nadir Çiftçi ve Mathias Coureur, Adana Demirspor'a karşı etkisiz kaldılar.

Geçtiğimiz hafta oynanan Ankara Keçiörengücü maçında takıma 1 puanı getiren golü kaydeden Nadir Çiftçi, Adana Demirspor'a karşı etkisiz kaldı.

etkisiz.jpg

Sezon başında Yılport Samsunspor'a transfer edilen Nadir Çiftçi, ilk devrede görev aldığı 1'i kupa maçı olmak üzere forma giydiği 14 maçta 4 gol kaydetmişti. Deneyimli oyuncu, geçtiğimiz hafta Ankara Keçiörengücü maçında yaptığı vuruşla Yılport Samsunspor'a beraberliği getirip bu sezonki yedinci golünü atmıştı. Adana Demirspor maçına ilk 11'de başlayan Çiftçi, maç boyunca hücumda etkisiz bir görüntü çizdi. 

courerurr.jpg

BEKLENENİ VEREMEDİ
Devre arasında Yılport Samsunspor'a katılan Mathias Coureur, hamle oyuncusu olarak sonradan görev aldığı Adana Demirspor maçında da suskunluğunu korudu. Cherno More Varna takımında 15 maçta 15 gole imza atarak Yılport Samsunspor'a devre arasında transfer edilen Mathias Coureur görev aldığı yedi maçta yalnızca bir gole imza atmıştı. Kırmızı-beyazlıların 3-1 kazandığı Bandırmaspor maçında fileleri sarsdan deneyimli oyuncu, o maçtan sonra adeta suskunluk dönemine girdi. 19 Mayıs Stadyumunda Adana Demirspor'a 2-0 kaybedilen maçta hamle oyuncusu olarak ikinci devrenin başında oyuna dahil olan Coureur, hücumda etkisiz kalarak suskunluğunu korudu. Bu maçla birlikte 8 defa kırmızı-beyazlı formayı giyen deneyimli oyuncu kendisinden beklenen skor katkısını yapamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.