Göksel:Seçim çalışmaları tüm hızıyla devam edecek

Göksel:Seçim çalışmaları tüm hızıyla devam edecek
"Partimizin milletvekili aday belirleme seçimindeki deneyimi ve tecrübesiyle çok titiz çalıştığını her seçimde görmekteyiz.

Genel merkezimiz tarafından belirlenen takvim çerçevesinde 22 Şubat'ta gerçekleştirdiğimiz Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısının ardından, milletvekili aday belirleme sürecinin bir ayağı olan 1 Mart'ta teşkilat temayül yoklamasını düzenledik.
Akabinde aday adaylarımız 8 Mart'ta genel merkezimizde oluşturulan komisyonda mülakata alındılar.
Bununla birlikte sahada hem telefonla, hem de birebir olarak anket çalışmaları düzenleniyor.
Tüm dengelerin göz önüne alınarak yapılan milletvekili aday belirleme sürecinin halen devam ettiğini ifade etmek istiyorum.
Bununla birlikte geçtiğimiz hafta ara komisyonumuz bizimde görüşlerimizi aldı.
Her detayın gözden geçirildiği süreçte İl Başkanı olarak, 23 Mart Pazartesi günü Genel Başkanımız ve Başbakanımız ile aday belirme süreci ve seçim çalışmaları konuları üzerinde bir görüşmemiz oldu.
Verimli ve faydalı geçen görüşmemizde Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, özellikle Samsun'a büyük önem verdiğini ifade etti.
Sürecin bir ayağı olarak sivil toplum kuruluşlarımıza "Kimi milletvekili olarak görmek istedikleri" yönünde görüşlerine başvurduğumuz demokrasi şölenimiz yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Bu demokrasi şölenimizden de aldığımız sonuçlar Genel Merkezimiz tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından Genel Başkanımız, Başbakanımıza sunulacaktır. Akabinde Genel Başkanımız, Başbakanımız tarafından yeniden kanaatlerimiz alınmak üzere Ankara'ya davet edileceğiz.
Kanaatler, kamuoyu anketleri, temayül yoklamaları, sivil toplum kuruluşlarının görüşleri, komisyon mülakatları gibi çalışmalar yapıldıktan sonra son nihai karar Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tarafından verilecektir.
İnşallah yapılan çalışmalar Samsun'umuz için en hayırlı sonucu ortaya çıkacaktır.
Adaylarımız belirlendikten sonra hemen sahaya inip seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.